21.10.2015

Salon de The by Small Tree: Prvi beogradski salon čaja

Od šestog veka pre nove ere, kada je u Kini prvi put napravljena šoljica čaja, pa do današnjeg dana taj očaravajući viševekovni eliksir, postao je simbol prijateljstva, harmonije i užitka. U nameri da u naše živote unese dnevni ritual ispijanja čaja, u samom srcu Vračara, u ulici Svetog Save 12, otvoren je prvi beogradski salon čaja – Salon de The by Small Tree.

nas 2 s 211015

Ovo čarobno mesto samo je logičan nastavak prepoznatljivog Small Tree-a koji već godinama unazad ima u svojoj ponudi najkvalitetnije, dugo birane čajeve poreklom iz različitih krajeva sveta: Šri Lanke, Indije, Kine, Japana, Tajvana, Južne Afrike ili Brazila.

1p s 211015

Salon de The je udobno i ušuškano mesto stvoreno sa namerom da se gosti opuste uz zaboravljene zvuke starih ploča, ukusu pažljivo odabranih kolača i mirisu neodoljivih čajnih kombinacija. Svi čajevi služe se na potpuno jedinstven način u najrazličitijem priboru, pružajući svakome mogućnost da oseti čaroliju pripreme čaja. Jer svaka šoljica je malo umetničko delo i traži veštu ruku.

7p s 211015

Rustični enterijer ovog mesta “skrojen” je po meri hedonista koji žele da se opuste u prijatnom ambijentu ispunjenom vintage nameštajem i raznobojnim detaljima koji popravljaju raspoloženje.

5p s 211015

U Salonu de The možete uživati sami ili društvu, a možete povesti i svog kućnog ljubimca. Imaćete priliku i da kupite svoje omiljene čajne mešavine, a za one koji vole originalne zabave ostavljena je mogućnost organizovanja Tea Party okupljanja.

6p s 211015

4p s 211015

Foto: smalltree.rs, Salon de The by Small Tree

Poslednje vesti
Ne propustite