01.11.2015

Savršeni modni detalj: Iv marame sa dva lica

Francuskinje su odavno otkrile moć dobre marame i zato ih rado nose u svim prilikama. One su im “najbolje prijateljice” uvek kada žele da podignu svoju kombinaciju na viši nivo. Kvalitetna marama je ultimativni asesoar koji se odlično slaže uz sve trendove i u njemu leži tajna savršenih kombinacija brojnih ikona stila.

1p m 311015

Ove sezone, marame su u posebnom fokusu, jer su jesen i zima nezamislivi bez tog modnog dodatka. Ako tragate za svojim savršenim modelom i želite da imate jedinstven komad, najbolje rešenje za vas su Iv marame koje dolaze iz radionice domaće dizajnerke Ivane Živković.

2p m 311015

Reč je o ručno rađenim trouglastim modelima sa dva lica koji nam dolaze u mnogobrojnim kombinacijama boja i donose razigranost svakoj odevnoj kombinaciji. Floralni print, tufnice, srca i druge šare idealne su da unesu potrebnu dozu šarenila tokom prednosjećih tmurnih dana.

3p m 311015

Iv marame su nas u potpunosti osvojile svojim autentičnim dizajnom, a zahvaljujući kvalitetnoj izradi i odličnom izboru materijala, udobnost tokom nošenja je zagarantovana. Uz impresivnu činjenicu da svaki model možete nositi sa obe strane, mogućnosti za kombinovanje su gotovo neograničene.

4p m 311015

Možete ih kupiti u novootvorenom Gradstor Design Hub-u, Lovely radnji ili naručiti putem Facebook stranice. I ne zaboravite, osim na vratu, marame mogu biti i odličan detalj u kosi ili na torbi. Pustite mašti na volju i poigrajte se ove sezone sa moćnim asesoarom.

5p m 311015

6p m 311015

Foto: Facebook/Iv Marame

Poslednje vesti
Ne propustite