nas kk 281215
29.12.2015

Sedam frizura koje odlično funkcionišu sa kapama

Osim što tokom hladnih dana čuva našu glavu i uši od hladnoće, kapa je i nezamenljiv modni aksesoar. Ovaj praktičan komad može podići svaku ležernu odevnu kombinaciju na viši nivo, a odličan je saveznik i kada želimo da prekrijemo masnu kosu. Međutim, veoma je važno znati koje frizure najbolje funkcionišu sa kapama kako bi one “radile” u našu korist. Zato vam donosimo nekoliko odličnih rešenja zahvaljujući kojima ćete uvek izgledati chic.

# Opuštena pletenica

Foto: Alix de Beer

Foto: Alix de Beer

Volimo opušteno izdanje Joan Smalls čiju okosnicu čine kapa i opuštena pletenica. Ukoliko se odlučite za ovu kombinaciju potrudite se da što ležernije upletete kosu i pustite što više pramenova da padaju sa strane.

# Razbarušen Bob

Foto: Akane Takahashi

Foto: Akane Takahashi

It’s official: Razbarušena bob frizura slaže se sa svim mogućim varijantama, pa će tako i kapa samo nadograditi vaš hair look. Naš jedini savet je da kapu stavite na vrh glave kako bi što više kose ostalo spolja.

# Nizak rep

Foto: Urban Outfitters

Foto: Urban Outfitters

Ukoliko želite da pokupite kosu, odlično rešenje je nizak rep koji će se uz nekoliko puštenih pramenova sa strane besprekorno slagati sa kapom.

# Prirodne kovrče

Foto: Caheez

Foto: Caheez

Devojkama sa kovrdžavom kosom po pravilu svi modeli kapa savršeno stoje, pa tako ne moraju mnogo da vode računa o frizuri. Pustite što više lokni sa strane i dobićete besprekorno chic izdanje.

# Suptilne lokne

Foto: Urban Outfitters

Foto: Urban Outfitters

Lokne po pravilu odlično funkcionišu sa kapama, pa ukoliko imate ravnu kosu, savet je da je predhodno uz pomoć figara uvijete ukoliko želite da vaša frizura bude besprekorna.

# Kosa u kapi

Foto: Josh Olins

Foto: Josh Olins

Ukoliko imate kratku kosu ili želite da svoj rep uvučete pod kapu, to možete uraditi na veoma jednostavan način, ali vodite računa da izaberete odgovarajući model kape.

# Masna kosa

Pacific Coast News

Foto: Pacific Coast News

Ako želire da prekrijete koren kose koju niste stigli da opetere najbolje je da što više razbarušite i natapirate krajeve kako bi vaša frizura imala malo volumena.

Poslednje vesti
Ne propustite