10.11.2015

Sedam modnih saveta da vaš styling izgleda skupoceno ove sezone

Svaka žena voli da izgleda atraktivno i da u svom outfitu odaje utisak besprekorno stilizovane osobe. Da biste postigli ovaj cilj, ali i da bi svaki vaš styling izgledao skupoceno, ne morate da potrošite novac na high end komade već i na mnogo lakši način možete doći do svog cilja. U modi je često sve stvar igre i dobrih trikova, pa je tako samo potrebno pametno shoppingovati sledeći nekoliko korisnih saveta.
Zato vam ovog puta donosimo 7 odličnih trikova zahvaljujući kojima će vaši jesenji i zimski outfiti biti savršeni, a vi ćete uvek izgledati kao da ste čitavu platu potrošili na styling.

Instagram/styledumonde

Instagram/styledumonde

#1 Birajte rolke umesto običnih džempera. One su jednostavne, možete ih lako kombinovati, a uz to uvek izgledaju sofisticirano.

Instagram/styledumonde

Instagram/styledumonde

#2 Ako ste u potrazi za savršenim gležnjačama, izaberite model sa zmijskim printom. Po mnogim modnih stručnjacima, ova obuća izgleda najskupocenije, a može se i lako kombinovati.

Style du Modne

Style du Modne

#3 Izaberite garderobu od antilopa koja uvek izgleda moćno. Mnogi high street brendovi ove sezone imaju u svojoj ponudi komade od prevrnute kože koji se mogu kupiti po pristupačnim cenama.

4p p 21115

#4 Tanka marama, po mogućstvu od svile ili pliša uvek će dati poseban šarm vašem outfitu. Ovaj modni dodatak je pravi hit sezone i možete ga kupiti u većini domaćih radnji.

Instagram/styledumonde

Instagram/styledumonde

#5 Komadi sa jedinstvenim detaljima koji pružaju neočekivani izgled uvek su odličan izbor i izgledaju skupoceno.

Instagram/styledumonde

Instagram/styledumonde

#6 Takozvane struktuirane tobe savršene su za sve dnevne prilike i uvek izgledaju odlično bez obzira što nisu sa potpisom nekog od luksuznih brendova.

Instagram/margaret_zhang

Instagram/margaret_zhang

#7 Izdužite vašu siluetu zahvaljujući dobrom kombinovanju komada koje nosite. To je uvek odličan način da skrenete pažnju na vaš styling.

Poslednje vesti
Ne propustite