21.11.2020

Sedam tečnih pudera s anti-age efektom

Mada su prethodnih godina bile aktuelne tečne podloge s jakom prekrivnom moći, pokazalo se da one nisu najbolje rešenje, pa se beauty svet sve više okreće laganim formulama koje dozvoljavaju koži da diše. Osim što nisu praktične za mladu kožu sklonu aknama, teške podloge veoma su loš izbor i za nešto stariju kožu jer naglašavaju svaku boru i finu liniju.

1aap 25819

@ladyaddict

Make-up stručnjaci slažu se da bi već nakon 30. godine trebalo da biramo pudere koji hidriraju i ostavljaju efekat zdravog sjaja umesto onih koje će se zavući u svaku finu liniju i učiniti je vidljivom. Beauty industrija lansirala je poslednjih godina mnogo odličnih formula koje zaglađuju kožu zbog čega imaju anti-age efekat. Mnoge od ovih podloga istovremeno neguju kožu što je njihova dodatna prednost. U nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih tečnih pudera koji će učiniti da izgledate znatno mlađe.

2aap 25819

Giorgion Armani Luminous Silk tečni puder

Ova podloga dobar je izbor jer vam omogućava da gradite slojeve. Ukoliko nansete jako malo proizvoda dobićete isti efekat kao kada stavite BB kremu, a možete naneti i dva sloja kada želite da prekrijete veće nepravilnosti poput tamnih fleka. Koliko god slojeva da nanesete efekat je isti – hidrirana koža i svež sjaj. To je upravo ono što vam najviše treba.

3aap-25918

NARS Natural Radiant Longwear tečni puder

Uz NARS Sheer Glow tečni puder, ovo je najhvaljenija make-up podloga brenda NARS. Ima srednju prekrivnu moć i ostavlja sjajan, gotovo svetlucav završni sjaj zbog čega ćete sigurno dobiti brojne komplimente.

4aap 25819

L’Oreal Paris True Match tečni puder

Sadrži vitamin E koji hidrira i neguje kožu što je posebna prednost ovog pudera sa srednjom prekrivnom moći. Baš kao i Giorgio Armani podloga, i True Match puder možete naneti u dva sloja.

5aap 25819

Lancôme Skin Feels Good Hydrating Skin tint

Formula s hijaluronskom kiselinom i semenom moringe trenutno hidrira i zaglađuje kožu. Ovo nije klasičan tečni puder već tint koji ima slabu prekrivnu moć i odličan je za svakodnevne prilike.

6aap 25819

Charlotte Tilbury Magic tečni puder

Samo ime ovog pudera podrazumeva velika očekivanja, koje ova formula i ispunjava. Obežbeđuje jaku prekrivenost, ali zahvaljujući velikom procentu hijaluronske kisele ne stvara osećaj maske i ne zavlači se u fine linije. Odličan je izbor i za večernju šminku, ali i za dnevne prilike kada želite podlogu koja će trajati od jutra do večeri.

7aap 25819

Estée Lauder Perfectionist Youth-Infusing Makeup Broad Spectrum SPF 25

Negujuća formula deluje na kožu kao serum, ali i prekriva nepravilnosti i ujednačava ten. Lice je nakon nanošenja neverovatno blistavo i sjajno.

8aap 25819

La Mer Soft Fluid Long Wear tečni puder sa SPF 20

Mada je ovo jedna od najskupljih podloga, hidrirajuća formula vredna je svakog uloženog dinara. Lice nakon nanošenja izgleda besprekorno, a postojana je satima i satima.

Naslovna fotografija: @carmengracehamilton
Foto: Instagram, Promo

Poslednje vesti
Ne propustite