nas ta 26917
26.07.2019

Sedam trikova koji će svaku ženu učiniti privlačnijom muškarcima

Uprkos uobičajnim uverenjima, mnoga naučne studije dokazale su da se atraktivnost pripadnica ženskog pola ne svodi na fizičku lepotu. Verovatno vam se mnogo puta desilo da sedite u društvu osobe koja zrači i koja će privući svačiju pažnju iako nema savršeno telo, moderan styling ili bilo koje drugo značajno površno obeležje. Fizički atributi nisu posebno značajni muškarcima koji imaju sopstvena pravila po kojima devojke svrstavaju u privlačne i one druge. U cilju da ženama pomognu oko toga na šta bi trebalo da obrate pažnju kada je u pitanju njihov izgled i tako postanu atraktivnije jačem polu, naučnici sa Univerziteta Ilinois napravili su veliko istraživanje o ukusima muškaraca. Oni su tom prilikom došli do sedam čarobnih formula koje će svima biti od koristi. Mnoge žene će možda iznenaditi na šta njihovi momci najviše obraćaju pažnju.

1pm 27719

@leoniehanne

1. ISKREN OSMEH
Većina muškaraca slaže se da je osmeh nešto što prvo primete kod žene. S tim u vezi, njima je jako važno da devojka ima bele zube, međutim, ne treba preterivati sa izbeljivanjem jer im neprirodno beli zubi nisu zanimljivi.

2. ŠIROKI KUKOVI
Iako većina pripadnica lepšeg pola sanja o tome da ima uske kukove i manekenske proporcije, muškarca će uvek pre privući dama koja ima naglašene obline s naglaskom na široke kukove.

2pm 27719

@leoniehanne

3. CRVENI RUŽ
Istraživanje je pokazalo da je devojka sa crvenim karminom uvek privlačnija muškarcima. Najzanimljiviji deo ove formule jeste u tome što muškarce nesvesno privlače crvene usne tako da nemojte očekivati da od vašeg partnera čujete da vam dobro stoji crveni ruž.

4. ŽENSVEN GLAS
Studija je pokazala da su žene s visokom bojom glasa uvek draže muškarcima. Dubok glas nije im privlačan.

5. BRINETE SU POŽELJNIJE
Već decenijama važi pravilo da se plavuše bolje zabavljaju, pa čak i da su atraktivnije, međutim, jačem polu brinete su mnogo prijemčljivije. Muškarci vole što priodniju boju kose tako da će im tamnije devojke uvek privući veću pažnju.

3pm 27719

@brittanyxavier

6. NEUTRALAN MAKE-UP
Muškarci se slažu u tome da šminka ženu može učiniti lepšom, međutim, oni mnogo više vole devojke koje nisu našminkane. Prirodni izgled im je uvek privlačniji. Ipak, dobra stvar je u tome što minimalni make-up koji će prikriti vaše sitne nesavršenosti, nijedan pripadnik jačeg pola i ne primećuje.

7. ŠIROKA RAMENA
Široka ramena momcima znaju da budu jako privlačna. Zato budite srećne drage dame ukoliko posedujete ovaj atribut, a efekat širokih ramena možete postići i ako nosite garderobu s naramenicama ili naboranim rukavima.

5 pm 27719

@camilacoelho

Naslovna fotografija: @ladyaddict
Foto: Instagram

Poslednje vesti
Ne propustite