04.02.2020

Sedam trikova pomoću kojih će svaka žena biti atraktivnija muškarcima

Kada je reč o atraktivnim ženama, muškarci imaju sopstvena pravila kojih se čvrsto pridržavaju. Dok pripadnice lepšeg pola često obraćaju pažnju na celulit i druge nesavršenosti na svom telu, jači pol obično ne pridaje značaj tome. U cilju da pomognu ženama oko toga na šta trebaju da obrate pažnju kada je u pitanju njihov izgled, američki naučnici napravili su veliko istraživanje o ukusima muškaraca. Oni su tom prilikom došli do sedam čarobnih formula koje će svima biti od koristi. Mnoge žene će možda iznenaditi na šta njihovi momci najviše obraćaju pažnju.

1zm 4220

@galagonzalez

BLISTAV OSMEH
Većina muškaraca se slaže da je osmeh nešto što prvo primete kod žene. S tim u vezi njima je jako važno da devojka ima bele zube, međutim, ne treba preterivati sa izbeljivanjem. Jer neprirodno beli zubi nisu im zanimljivi.

CRVENI KARMIN
Istraživanje je pokazalo da je devojka sa crvenim karminom uvek privlačnija muškarcima. Najzanimljiviji deo ove formule jeste u tome što muškarce nesvesno privlače crvene usne tako da nemojte očekivati od vašeg partnera čujete da vam dobro stoji crveni karmin.

2zm 4220

@maralafontan

VISOK ŽENSKI GLAS
Studija je pokazala da su žene sa visokom bojom glasa uvek draže muškarcima. Dubok glas nije im privlačan.

ŠIROKI KUKOVI
Iako većina pripadnica lepšeg pola sanja o tome da ima uske kukove i manekenske proporcije, muškarca će uvek pre privući dama koja ima naglašene obline i jače kukove.

3zm 4220

@ladyaddict

JAKA RAMENA
Široka ramena momcima znaju da budu jako privlačna. Zato budite srećne drage dame ukoliko posedujete ovaj atribut.

BRINETE SU POŽELJNIJE
Već decenijama važi pravilo da se plavuše bolje zabavljaju, pa čak i da su atraktivnije, međutim, jačem polu, brinete su mnogo prijemčljivije. Muškarci vole što priodniju boju kose tako da će im tamnije devojke uvek privući veću pažnju.

NO MAKE-UP
Muškarci se slažu u tome da šminka ženu može učiniti lepšom, međutim, oni mnogo više vole devojke koje nisu našminkane. Prirodni izgled im je uvek prijemčljiviji. Ipak, dobra stvar je u tome što minimalni make-up koji će prikriti vaše sitne nesavršenosti, ni jedan pripadnik jačeg pola i ne primećuje.

4zm 4220

@pernilleteisbaek

Naslovna fotografija: @constancearnlt
Foto: Instagram

Poslednje vesti
Ne propustite