nas r 29517
29.05.2017

Sedam vanvremenskih ruževa koje morate probati

Verujemo da ste već dobro savladali lekciju da ruž za usne daje ključni pečat svakom makeup looku. On može biti savršen aksesoar maloj crnoj haljini ili casual jeans izdanju, a dobar ruž svakoj ženi daje posebno samopouzdanje. U beauty svetu svake sezone lansiraju se nove formule sa mat ili glow efektom, a palete boja kreću se od najsvetlijih do najtamnijih crnih nijansi. Iako volimo novitete, ovog puta smo odlučili da se okrenemo kultnim ruževima koji su izdržali test vremena i postali večina makeup klasika. Oni su se izdvojili po odličnim formulama, punim bojama i postojanosti.
Kada je reč o nude karminima, definitivni miljenici šminkera i najprodavaniji proizvodi su Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G. u Stoned Rose nijansi i Burberry Full Kisses u English Rose No.529 nijansi. Ukoliko je vaš budžet nešto manji, drogerijska alternativa ovim ruževima je Rimmel London Lasting Finish by Kate Nudes Collection u boji 045. Njegova pristupačna cena ne bi trebalo da vas zavara jer je ruž odličnog kvaliteta.
Znamo da su crveni ruževi najbolji prijatelji žena, a ukoliko tragate za verzijama sa kojima ne možete da pogrešite izaberite Nars Velvet Matte Lip Pencil u boji Mysterious Red ili čuvenu Ruby Woo nijasu iz M.A.C-a. Za još upečatljiviji efekat rešenje je tamnije crvena koja vuče na bordo poput Nars Velvet Matte Lip Pencil u Cruelle nijansi. Ako želite karmin smirenog tona koji će vašim usnama dati zdrav sjaj i boju opredelite se za čuveni Origins KissZing Lip Crayon u boji Pink Charming.


Foto: Zara, Promo

Poslednje vesti
Ne propustite