25.08.2015

Self Evident Truths: Lily-Rose Depp podržava LGBTQ zajednicu

Nakon što smo svi bili oduševljeni kada smo videli šesnaestogodišnjuLily-Rose Depp u kampanji za Chanel, ćerka Johnnyja Deppa i Vanesse Paradis odlučila je da bude deo projekta “Self Evident Truths”. Reč je o kampanji spisateljice, aktivistkinje, rediteljke i fotografkinje iO Tillett Wright koja poslednjih meseci snima portrete pripadnika LGBTQ zajednice. Njen glavni cilj je da osvesti u javnosti da se pripadnici LGBTQ zajednice ne smatraju stoprocentnim homoseksualnim ili transseksualnim osobama, već da postoji čitav spektar seksualnog opredjeljenja koji se ne može jednostavno okarakterisati u okviru jedne ili druge krajnosti.

1p ld 25815

– Mi želimo da pokažemo svu različitost ljudske seksualnosti. Želimo da pred svetom ispričamo ljudske priče pripadnika LGBTQ zajednice kako bismo konačno mogli da počnemo da brišemo granice između gay, trans, straight i drugih opredeljenja – rekla je Wright.
Projekt se polako približava kraju, a konačna brojka učesnika dostićiće oko 10.000 ljudi, a među njima se našla i šesnaestogodišnja Lily-Rose Depp. iO Tillet Wright, na svom je Instagram profilu objavila je fotografiju mlade Lily-Rose uz komentar da je jako ponosna što je i ona učestvovala u njenom projektu.

Foto: Instagram

Poslednje vesti
Ne propustite