nas 2 o 22417
22.04.2017

Šest novih proizvoda za obrve pristupačnih cena

Nijedan makeup nije potpun bez sređenih obrva. One su fokalna tačka lica te zaokružuju okvir i stvaraju balans zbog čega ih je potrebno održavati i pravilno popunjavati. Prirodno savršene obrve prava su retkost i većina žena će im naći neku manu. Ili su previše iščupane, pa više ne rastu, ili su vrlo guste i neposlušne, a postoji mogućnost da u nekom delovima dlačice slabo rastu i vizualno se čini kao da ih nema. Zbog svega toga žene često pribjegavaju raznim proizvodima koji njihove obrve čine pravilno definisanim.

@maybelline

@maybelline

Najpopularniji proizvod za popunjavanje i dalje su olovke, a kako bi efekat bio pravi, potrebno je izabrati odgovarajuću nijansu koja će biti što bliža prirodnoj boji vaših dlačica. Olovke nove generacije imaju veoma precizne aplikatore, a da biste zadržali željeni oblik neophodan vam je gel. Poslednjih godina sve popularnije su maskare koje su veoma jednostavne za rukovanje. Na tržištu se svakih nekoliko meseci pojavljuju novi proizvodi za oblikovanje obrva, a mi vam predstavljamo šest noviteta iz domaćih drogerija.

MAX FACTOR NATURAL BROW STYLER GEL ZA OBRVE (Cena: 649 RSD)

1o 22417

Novi Max Factor providni gel oblikuje i fiksira obrve tako da izgledaju savršeno doterano i uredno, jer četkica od uvijene žice omogućava precizno nanošenje proizvoda na celu površinu obrve. Nova formula sadrži voskove koji oblažu svaku dlačicu, slično kao maskara, ali bez boje. Na taj način, u kombinaciji sa češljićem, obrve mogu da se češljaju i definišu dok nisu apsolutno besprekorne. Rezultat su oblikovane, fiksirane i doterane obrve. Formula može da se koristi bez obzira na boju obrva i ne ostavlja tragove.

L’OREAL PARIS BROW ARTIST XPERT OLOVKA ZA OBRVE (Cena: 899 RSD)

2o 22417

Ovo je prva LÓreal Paris olovka za precizno definisanje obrva sa trouglastim vrhom koja je veoma jednostavna za upotrebu. Dolazi u nekoliko različitih nijansi, a kada izaberete pravu boju, uverićete se koliko je lako oblikovati savršene obrve.

ESSENCE GEL ZA OBRVE U BOJI COLOUR&SHAPE (Cena: 419 RSD)

3o 22417

Novi gel za obrve savršen je izbor za oblikovanje i naglašavanje obrva. Ostavlja prijatan, puderast završetak i dugotrajan rezultat.

ESSENCE MAKE ME BROW EYEBROW GEL MASKARA ZA OBRVE (Cena: 349 RSD)

4o 22417

Iz kuće Essence ovog proleća dolazi i 3u1 gel maskara koja obrvama daje idealnu boju, gustinu i oblik. Obojeni gel ove gel maskare sadrži sitna vlakna koja popunjavaju sve nepoželjne praznine i samim tim lepo definišu i pune obrve.

MAYBELLINE NEW YORK BROW PRECISE FIBER FILLER (Cena: 599 RSD)

5o 22417

Za punije i primamljivije Maybelline ovog proleća nudi novu, revolucionalnu maskaru. Nakon upotrebe ovog proizvoda, rezultat su  precizno obojene obrve istaknutog volumena. Tajna je u konusnoj četkici za fiksiranje obrva i za precizno nanošenje koja dolazi uz gel formulu obogaćenu vlaknima. Na taj način dlačicama pruža 3D volumen koji ostavlja bez daha.

MAYBELLINE NEW YORK BROW PRECISE MICRO PEN (Cena: 599 RSD)

6o 22417

Ukoliko, ipak, više volite olovke, Maybeline ima novu Brow Precise Micro Pen za besprekoran i prirodan izgled obrva. Proizvod dolazi u nekoliko različitih nijansi, a kada izaberete onu koja najbolje odgovara vašoj prirodnoj boji obrva, prepustite se čarima preciznog iscrtavanja u samo dva koraka.

Naslovna fotografija: @alatorreee

Poslednje vesti
Ne propustite