11.02.2017

Shopping vodič: 20 statement bluza iz high street ponude

Ukoliko bi morali da izdvojimo jedan komad koji dominira novom kolekcijama poznatih brendova onda je to svakako bluza. Iako su značajno mesto zauzimale i tokom prethodnih sezona, ovog proleća popele su se na sam tron modnog sveta. Šarmantni i ženstveni modeli dolaze u mnogo različitih i nesvakidašnjih varijanti. Zato zaboravite na klasiku, jer bluze mogu da budu veoma zabavne.
Dizajneri su se najpre poigrali sa krojevima, pa tako nude komade sa oversize rukavima, razigranim mašnama, veselim pritovima ili romantičnim karnerima koji će definitivno obeležiti sezonu pred nama. Otvorena ramena i dalje su u trendu, a veoma prisutan je i V izraz. Kada je reč o desenima, najzastupljenije su prugaste i karirane bluze, a nije izostavljen ni floral.
U moru upečatljivih modela koji su preplavili domaće radnje, mi smo izdvojili naših 20 favorita koji će svaku vašu odevnu kombinaciju osvežiti, a vi ćete postati super stylish devojka. Još jedna savršena stvar koja nas mami jeste to što bluzu možete nositi na milion načina – jednostavno uz pantalone ili suknju, kombinujući je uz različite materijale, u slojevima (ispod haljine)…


Poslednje vesti
Ne propustite