nas ph 21517
21.05.2017

Shopping vodič: 30 prugastih haljina za sve prilike

Pruge se stalno vraćaju u modu i ovaj put – proleće/leto 2017 – biće obeleženo velikim povratkom pruga. Od klasičnih mornarskih plavo-belih, preko onih u boji – odeća nadahnuta retro prugama `60-ih i `70-ih, do ukrašenih razigranim printovima. Sve pruge su u modi i usuđujemo se da kažemo, da su one masovni trend ove sezone. Ukoliko se odlučite za plavo-belu varijantu vaša odevna kombinacija odisaće šarmom francuske rivijere, sarene pruge nose u sebi šmek italijanskog retro stila dok je crno-bela kombinacija bila omiljene čuvene glumice i ikone stila Brigitte Bardot.

@vivaluxuryblog

@vivaluxuryblog

Osim prugastih majica i košulja kao omiljenih basic komada i prugastih pantalona kao novog it modela za sve prilike, prugaste haljine uvukle su se ove sezone u svaku kolekciju i u različitim kombinacijama boja, linija i silueta, ponudile savršeni komad sa svaku priliku. One su ove sezone dobile trendi nadogradnju, pa ih možemo naći u najrazličitijim varijantama. Uz klasične košulja-haljina modele i udobne tunika-haljine od finog pamuka i jednostavnih vodoravnih ili horizontalnih pruga, nova sezona je donela i razigrane verzije u kojima su pruge upotpunjene novim aktuelnim pritovima kao što su cvetni deseni.

@blaireadiebee

@blaireadiebee

Kada je reč o krojevima, zastupljena je raznolikost modela svih dužina. Od popularnih off the shoulder silueta koje su zavladale još prošle godine preko puf rukava do nešto klasičnijih varijanti. Odlična nadogradnja prugastim haljinama su trendi natikače ili platnene patike uz ceger i šešir koji su savršen izbor za sve dnevne varijante. Za večernje izlaske prugasti print možete kombinovati sa metalik aksesoarima koji daju dozu elegancije.
U našoj galeriji pronađite svoju savršenu prugastu haljinu među mnogobrojnih razigranih modela iz omiljenih high street brendova.


Poslednje vesti
Ne propustite