11.10.2015

Shopping vodič: Pet odličnih adresa za kupovinu dizajnerskih komada

Kada je reč o punudama velikih svetskih high street brendova, Beograd poslendjih godina ne zaostaje mnogo za drugim evropskim metropolama. Međutim, kada želimo poseban komad odeće često moramo malo duže da tragamo. Ako su vam dosadili veliki tržni centri i garderoba masovne proizvodnje, dovoljno je da malo prošetate gradom jer postoje radnje iza čijih se vrata krije pravo malo blago. Danas vas predstavljamo pet takvih adresa.

Koncept 45.0 (Kralja Petra 45)

Foto: PR

Foto: PR

Odlično mesto za sve ljubitelje dobrog dizajna osnovano sa ciljem da okupi pažljivo selektovane brendove čiji je prioritet inovativnost. Među komadima koji su u ponudi pronaćićete originalne moderne stvari za kuću nekoliko brendova, zatim nesvakidašnji aksesoar desetak različitih marki i najzad, modne komade za one sa osvešćenim, jedinstvenim stilom sa potpisom Aloha From Deer, easy2dress, Candy Girls, kao i capsule kolekcije beogradskih dizajnerskih brendova Iva Stefanovic + Koncept 45, Oscar Hofman, Iva Bošković za Koncept 45.0.

L’Atelier (Kralja Petra 67)

latelierbelgrade.com

latelierbelgrade.com

Za one koji vole odeću svetskih brendova, concept store L’Atelier predstavljaće idelanu adresu. Predani kupoholičari ovde mogu da pronađu sve aktualene komade koje nose street style zvezde, a u ponudi su modeli sa potpisima Isabel Marant, Givenchy, Valentino, Proenza Scholer, Maison Michel, Kenzo… Ovo je adresa na kojoj možete pronaći sve ključne modele sezone zahvaljujući kojima se nećete razlikovati od bilo koje svetske ikone stila.

Belgrade Design District (Čumičevo sokače)

Facebook/Belgrade Design Distric

Facebook/Belgrade Design Distric

Ovo je još jedna oaza za ljubitelje originalnih kreacija i alternativnih modela domaće proizvodnje. Srpski dizajneri su se pre nekoliko godina udružili oko ovog koncepta i potrudili se da ožive tržni centar Čumić. Zajedničkim snagama stvorili su Belgrade Design District gde posetioci mogu da pronađu komade desetine različitih dizajnera, a često imaju priliku i da se upoznaju sa njima.

Identity (Eurocentar, Makedonska 30)

Facebook/LILU Fashion Shoes

Facebook/LILU Fashion Shoes

Više od deset godina obuća LILU dizajnerke Danijele Biškup omiljena je među stylish Beograđankama čiji su prioriteti originalnost, udobnost i kvalitet. Ukoliko želite chic kožnu obuću modernog dizajna, ovo je idealna adresa za vas. Prednost LILU brenda je u tome što sve modele možete naručiti u željenoj boji, a paleta nijansi koja je na raspolaganju zaista je impresivna. Osim originalnih cipela, u ponudi radnje Identity je i garderoba Jelene i Svetlane Proković, kao i nesvakidašnji nakit sa njihovim potpisom, pa na ovom mestu možete složiti čitav vaš styling.

ABO/Ana Ljubinković/Remake (Kneza Sime Markovića 10)

Facebook/ABO

Facebook/ABO

Šarmantna radnja u blizini hotela Palace stvorena je za sve moderne romantičarke. Kao što i samo ime kaže u ponudi su ABO cipele koje su za kratko vreme osvojile čitav region, ali i odeća sa potpisom naše već etablirane dizajnerke Ane Ljubinković čiji prepoznatljiv modni potpis svi već dobro znaju. Ukoliko, pak, želite da ulepšate vaš dom originalnim vintage komadima, Remake šoljice, čajnici, tanjiri i druge stvari za kuću idealan su izbor.

Naslovna fotografija: http://www.latelierbelgrade.com/

Poslednje vesti
Ne propustite