07.02.2017

Shopping vodič: Pristupačna alternativa najtraženijim farmerkama sezone

Farmerke su nam se uvukle pod kožu još pedesetih godina prošlog veka i već decenijama su klasik od koga se ne odvajamo bez obzira na trendove. Aktuelni modeli se menjaju, a svake sezone izdvoji se po jedan brend čiji se modeli rasprodaju u rekordnom roku i za čijim komadima svi žude.

Sézane model: 1958 - The Mom Jean

Sézane model: 1958 – The Mom Jean

Ovog meseca u prvom planu našle su se farmerke sa potpisom mladog francuskog brenda Sézane koje su zahvaljujući Instagramu postale najpoželjniji model sezone. Kreativna direktorka Morgane Sezalory koja je osnovala ovaj brend 2013. godine dosetila se da napravi redizajn različitih modela jeansa kakav se nosio u različitim vremenskim razdobljima.

Sézane model: 1967 - The Brut Sexy

Sézane model: 1967 – The Brut Sexy

Njena ideja jako se dopala modnim influenserima te je većinu zaliha prodala u samo nedelju dana. Iako su modeli koje nudi raznovrsni jer datiraju iz perioda od 1958. do 2003. godine, u skladu sa vladajućim trendom svi imaju nešto dublji struk. Dolaze u različitim bojama, a njihova cena je oko 90 evra.

Sézane model: 2003 - The Perfect 7/8 Slim

Sézane model: 2003 – The Perfect 7/8 Slim

Ukoliko vam se ovaj trend dopada, pronašli smo za vas odličnu alternativu u Zari, Mangu i H&M-u koji su takođe u novim kolekcijama uvrstili jeans inspirisan vintage modelima.


Foto: Sézane, Mango, Zara, H&M

Poslednje vesti
Ne propustite