21.02.2016

Sokne su ovog proleća najbolji saveznici vaše obuće

Zanimljivi aksesoari najzaslužniji su za kreiranje ličnog stila, a ovog proleća dizajneri predlažu sokne i dokolenice kao glavni modni dodatak. Možete ih nositi u kombinaciji sa sandalama, cipelama ili patikama, ali se morate potruditi da one budu upečatljive. Na domaćem tržištu u ponudi je veliki izbor kratkih čarapa, ali ukoliko želite da se osećate posebno, birajte komade sa potpisom Socks From Heaven.

1sh 21216

Ove sokne i dokolenice originalnog dizajna i proverenog kvaliteta biće vaš najbolji saveznik za chic prolećni styling, a uz pažljivo odabrane komade ne morate se mnogo truditi oko izbora cipela. Dizajnirane za devojke slobodnog uma i otvorenog duha koje se ne zadovoljavaju prosekom, učiniće da uz malo mašte postanete drugačiji.

2sh 21216

Romboidi, kvadratići, srca ili zanimljivi natpisi – možete birati komade po sopstvenom ukusu, jer je u sezoni koja dolazi sve dozvoljeno. U svoje kolekcije sokne su ove godine uvrstili i Dries Van Noten, Antonio Marassa, Dolce & Gabbana… Zato požurite da i sami nabavite svoje omiljene modele. I znajte da će vam odlično pristajati uz culottes pantalone ili lepršave haljine.

3sh 21216

4sh 21216

5sh 21216

Foto: Socks From Heaven

Poslednje vesti
Ne propustite