07.09.2015

Sophie la Girafe: Prirodna i organska kozmetika za najbolju negu

Kad najpoznatija glodalica na svetu dobije svoje proizvode za negu nastaje prava magija. Sophie la girafe je žirafa uz koju je odraslo mnogo francuskih beba tokom više od pet decenija. Ona je simbol sigurnosti i pouzdanosti. Pravi francuski klasik! Pre nešto više od godinu dana nastali su i proizvodi za negu nežne bebeće kože – Sophie la girafe Baby Cosmetics.

1p sg 7915

Bazirani na kombinaciji znanja inspirisanih tradicijom i najnovijih saznanja u okviru oblasti nege kože, koja nastaju kao odgovor na menjanje sveta oko nas, u svom sastavu imaju samo najkvalitetnije organske sirovine. Paletu proizvoda osmislila je majka dvoje dece, koja radi s ekološkim i sigurnim proizvodima za bebe. Dugogodišnje profesionalno iskustvo u radu s najuglednijim svetskim kozmetičkim brendovima omogućilo joj je i “behind-the-scenes” pristup svetu kozmetike, a posebno u sferi razvoja proizvoda i poslednjih inovacija. Svi proizvodi bili su podvrgnuti dermatološkim ispitivanjima radi garancije kvaliteta. Ovi prirodni i organski preparati koji nose logotip ECOCERT podležu ne samo strogim kriterijumima sastojaka koji se odnose na sastav proizvoda i sirovina nego i sertifikovanih etičkih i ekoloških proizvodnih procesa i standarda za pakovanje.

2p sg 7915

Među mnogobrojnim proizvidima posebnu pažnju nam je privukla višenamenska Baby Protection krema koja je odlična i za bebe i za mame, a na London Fashion Week-u korišćena je i kao podloga za šminku modela. Ova jedinstvena formula nahraniće vašu kožu i pružiti joj neophodnu hidrataciju kao i zaštitu od UV zraka i vetra. Odlična je za one koji često ulaze i izlaze iz tople u hradnu prostoriju, jer pruža zaštitu i od promene temperature koja nekada može najviše oštetiti našu kožu. Vosak makadamije, kakao i karite maslac, stvaraju zaštitni ali propusni sloj na koži. Aloe vera i vodica lavande smiruju kožu. Ekstrakt timijana, antiseptik, ublažava upale.
Možete je koristiti kao kremu za lice za vas i vaše dete, a odlična je i za kožu tela kod bebe. Prava je stvar za vaše ruke, kao i prirodna zaštita od sunca. Zaista ima mnogo razloga da isprobate ovaj čarobni višenamenski proizvod.

Poslednje vesti
Ne propustite