10.04.2017

Spektakularna revija Bate Spasojevića za kraj Fashion Selection/ENTERtaiment-a

Spektakularnom revijom Bate Spasojevića sinoć je u Bel Expo centru završen 30-ti Fashion Selection/ENTERtaiment. Poslednji dan prolećnog Selection-a počeo je projekcijom španske komedije “Noćne priče”, a potom je usledilo predstavljanje talentovanih mladih dizajnera – Jovane Đurović, Kristine Bartuš, Ivane Garić, Nevene Krivokapić, Jelene Dabetić i Sanje Radovanov.

Mladi dizajneri na završnoj večeri ENTERtaiment-a

Mladi dizajneri na završnoj večeri ENTERtaiment-a

Za kraj modnog dela ENTERtaimenta, pred dupke punom salom Bel Expo Centra, mnogobrojni ljubitelji mode i poštovaoci Bate Spasojevića istinski su uživali u predstavljanju njegovih modela za proleće/leto 2017. Kolekcija nosi simboličan naziv Body&Soul, a glavna Spasojevića inspiracija ovog puta bila je njegova dugogodišnja prijateljica, nekadašnja legendarna manekenka, a sada ikona stila Tamara Bakić. U izradi komada dizajner je koristio najkvalitetnije materijale kao što su svila, koža i jeans. Kada je reč o koloritu, dominantne su vesele boje, a na pojedinim komadima našli su se i printovi fotografija Igora Mađinca.

Tamara Bakić sa prijateljicom

Tamara Bakić sa prijateljicom

Veliki uspeh koji je imalo jubilarno izdanje Fashion Selection-a proslavljen je koncertom grupe Zemlja gruva kojim je i zvanično završena prestižna manifestacija. U veseloj i opuštenoj atmosferi uživali su svi prisutni koji su se složili da je ideja da se u okviru jednog događaja spoje moda, muzika i film bila odličan potez organizatora.
U našoj galeriji pogledajte sve look-ove sa revije Bate Spasojevića:


Poslednje vesti
Ne propustite