Leto 2020
07.06.2019

Šta nas čeka u novim epizodama Nevinih laži

Seriju Nevine laži, zasnovanu na istoimenom romanu Lijen Morijarti, zavoleli smo još pre dve godine kada je snimljena prva sezona. Mada kreatori ove TV sage nisu imali u planu snimanje nastavka, zbog neverovatnog uspeha širom sveta, ovog leta ponovo ćemo se družiti s pet glavnih junakinja koje žive u bajkovitom američkom gradiću Monterej. I ne samo s njima, jer osim dobro poznate petorke – Madlin (Riz Viterspun), Selest (Nikol Kindman), Džejn (Šejlin Vudli), Renata (Lora Dern) i Boni (Zoi Kravic), ekipi se pridružuje i Merlil Strip, kojoj je pripala uloga Meri Luis, majke nastradalog Selestinog muža Perija.

1nl 6619

Nova u ekipi je i rediteljka Andrea Arlond, koja donosi nešto drugačiji pogled na priču, ali podjednako uzbudljiv. Izvorna priča izgrađena je na pitanjima ko je ubijeni Peri i ko ga je ubio, dok glavne junakinje pokušavaju da ponovo izgrade svoje porušene živote. Zaplet ponovo počinje na početku školske godine, koji će Madlen videti kao novi početak i šansu da počne da živi ispravno dok istovremeno potiskuje emocije. Njena prijateljica Selest, na žalost, nema tu mogućnost jer joj se u dom uselila Perijeva majka (Meril Strip), koja želi da otkrije istinu o nesreći sina. Renatu obuzimaju emocije, dok se Boni povlači u sebe kako ne bi morala da se suoči s istinom. Džejn će se, bar na početku, najbolje prilagoditi novonastaloj situaciji…

2nl 6619

Međutim, njihove živote najviše će remetiti Meri Luis (Meril Strip) i to veoma uspešno. Ona je sumnjičava prema ljudima, ne toleriše Madlin koja pokušava da napravi lažnu sliku o sebi, niti sitne laži svoje snahe Selest i sumnja u zvaničnu priču o stradanju njenog sina. Ona neće samo sedeti i tugovati već će pokušati da uradi nešto dok će svoju bol izbacivati kroz eksplozivne ispade.
Premijera serija je 10. juna od 20h na HBO kanalu i ne želite da je propustite. Verujte!

3nl 6619

4nl 6619

Foto: HBO

Poslednje vesti
Ne propustite