28.11.2015

Šta nas očekuju u bioskopima poslednjeg meseca u godini?

Sezona praznika je počela što nagoveštavaju i filmske premijere koje nas tokom decembra očekuju u bioskopima. Svi koji vole božićne filmove ne smeju da propuste ostvarenje “Božić kod Kuperovih”, ali su distributerske kuće pripremile i uzbudljive drame i fantazije poput “Opklade veka” ili “Viktora Frankenštajna”. Pogledajte spisak filmova koji će premijerno biti prikazani u decembru.

GROZOMORA – od 3. decembra

Žanr: akcija, drama, komedija
Glumci: Jack Black, Dylan Minnette, Odeya Rush, Ryan Lee
Reditelj: Rob Letterman

Iako je u početku uznemiren zbog činjenice što se iz velikog grada morao preseliti u mali gradić, tinejdžer Zah Cuper (Dylan Minnette) uskoro zaboravi na sve to kada se sprijatelji sa Čempom (Ryan Lee) i otkrije da mu je komšinica prelepa devojka Hana (Odeya Rush).

U SRCU MORA – od 3. decembra

Žanr: avantura, drama
Glumci: Chris Hemsworth, Benjamin Walker, Cillian Murphy, Ben Whishaw
Reditelj: Ron Howard

Oskarom nagrađeni reditelj Ron Howard donosi neverovatnu priču zasnovanu na istinitom događaju, koja prikazuje posadu broda suočenu sa najstrašnijim stvorenjem koje su ikada videli.

ANAKLETO: TAJNI AGENT – od 10. decembra

Žanr: akcija, komedija
Glumci: Rossy de Palma, Quim Gutiérrez, Carlos Areces
Reditelj: Javier Ruiz Caldera

Adolfo, tridesetogodišnji radnik obezbeđenja, prolazi kroz težak period. Ne samo da ga je dugogodišnja devojka napustila zbog toga što je tip bez ambicija, nego još postaje i meta gomile ubica koju vodi Vaskes, opasni kriminalac koji je upravo pobegao iz zatvora.

ISCELJENJE – od 10. decembra

Žanr: drama
Glumci: Jovo Maksić, Radovan Miljanić, Nemanja Jeremić
Reditelj: Ivan Jović

Filmska priča prati tihovanje pravoslavnog monaha, u začudnoj atmosferi izolovane isposnice. Njegov mir biva narušen iznenadnom posetom dvoje ljudi.

BOŽIĆ KOD KUPEROVIH – od 17. decembra

Žanr: komedija
Glumci: Diane Keaton, Alan Arkin, John Goodman, Amanda Seyfried, Marissa Tomei, Olivia Wilde
Reditelj: Jessie Nelson

Zvezdana postava ove božićne komedije donosi toplu prazničnu atmosferu i podseća kako je Badnje veče najlepše provesti u krugu porodice, kakva god ona bila.

SESTRE – od 24. decembra

Žanr: komedija
Glumci: Tina Fey, Amy Poehler, Maya Rudolph, Ike Barinholtz
Reditelj: Jason Moore

Tina Fey i Amy Poehler se ponovo ujedinjuju u filmu „SESTRE“, reditelja Jasona Moore-a (“Pitch Perfect”) o dve udaljene sestre koje su pozvane da se vrate kući i srede svoju dečiju sobu pre nego što njihovi roditelji prodaju porodičnu kuću.

ZLOČIN NA TALASIMA – od 24. decembra

Žanr: akcija, krimi
Glumci: Luke Bracey, Edgar Ramírez, Ray Winstone, Clemens Schick
Reditelj: Ericson Core

Inspirisan istoimenim hitom iz 1991, “Zločin na talasima” je priča koja podseća na modernu verziju Robina Huda, a na velika nam platna donosi neverovatne poduhvate najboljih svetskih sportista ekstremnih sportova i sadrži neke od najizazovnijih akrobacija ikad snimljenih!

OPKLADA VEKA – od 31. decembra

Žanr: drama
Glumci: Christian Bale, Brad Pitt, Ryan Gosling
Reditelj: Adam McKay

Njihove hrabre investicije su ih odvele do mračnog podzemlja modernog bankarstva gde moraju da sumnjaju u sve i svakoga. Zasnovan na istinitoj priči i knjizi Majkla Luisa.

VIKTOR FRANKENŠTAJN – od 31. decembra

Žanr: fantazija, horor
Glumci: James McAvoy, Daniel Radcliffe, Jessica Brown Findlay, Andrew Scott
Reditelj: Paul McGuigan

Filmska priča o doktoru Viktoru Frankenštajnu, briljantnom naučniku sa opsesijom da preuzme na sebe ulogu Boga i sam stvori živo biće. James McAvoy glumi Viktora Frankeštajna, a Daniel Radcliffe glumi Igora u jedinstvenom ostvarenju snimljenom na osnovu književnog klasika 19. veka.

Poslednje vesti
Ne propustite