11.10.2015

Street style inspiracija: Iskažite seksipil u chic odelu

Videli smo ih na ulicama svih svetskih metropola, ali i na pistama tokom Nedelja mode. Iako su prvenstveno napravljena za muškarce, odela sa pantalonama, ove sezone odličan su način da istovremeno iskažete svoju ženstvenu i snažnu stranu. Poput jin i janga, ona su spoj suptilne elegancije i moćne dominacije.
Ženska odela odavno nisu više rezervisana samo za poslovne sastanke već ih možete nositi i tokom svakodnevnih izlazaka sa društvom, ali i u večernjim prilikama.
Ove sezone dolaze u različitim varijantama, pa tako pantalone varijaju od culottes modela do klasičnih cigaret dok chic blejzeri uglavnom imaju dvoredno kopčanje. Ukoliko želite da prekršite sva pravila, izaberite belo odelo tokom hladnih dana, a za najefektniji učinak najbolja je crvena boja. Spadate li u osobe koje vole nenametljivi chic, nešto neutralnije nijanse su takođe ok.
Možete ih kombinovati uz sve vrste obuće od patika do elegantnih salonki, a umesto klasične košulje ispod blejzera obučite rolku ili po dobrom starom receptu Francuskinja, samo grudnjak. To će vam garantovati seksipilan look.


Poslednje vesti
Ne propustite