20.11.2015

Street Style raport: Kako nositi oversize šalove?

Kasna jesen i zima ne mogu da prođu bez statement oversize šalova koje možete da iznesete i uz svaki dnevni, casual look u kombinaciji sa jeansom, kožom ili pamukom, ali u uz neobičan večernji styling. Dok su ranu jesen obeležili skinny šalovi koji su postali must have dodatak kada je reč o ženskoj modi, hladni dani nam donose potpuno suprotan trend – oversize šalove. Što duži i deblji, to bolje. U stilu Lenny Kravitza čija je fotografija sa ogromnim pletenim šalom prošle godine bila mesecima glavni hit. Iako je njegov slučaj bio ekstrem koji će retko ko nadmašiti, svetske street style zvezde sve češće nose izuzetno velike modele koji mogu da ih ugreju tokom hladnih jutra ili večernjeg pada tempetarature. Skenirali smo njihove izbore i donosimo vam detaljan izveštaj sa ulica svetskih metropola.

Style du Monde

Style du Monde

#1 Ovo je odličan primer slojevitog odevanja. Odelo ležernog kroja uz kaput u istoj boji prebačen preko ramena i krzneni šal u koji po potrebni možete da se uvijete ili da ga držite u ruci, ako vam nije hladno.

Style du Monde

Style du Monde

 

#2 Kada uskladite pleteni džemper i šal sa resama dobijate formulu za savršeni styling uz jako malo truda.

Style du Monde

Style du Monde

#3 Obmotani XL šal oko vrata i vezan uz suptilan čvor uvek je dobro ređenja, ako tome dodamo savršeno uklopljeni džemper, trendy suknju sa resama i Adidas Stan Smith patike, dobili smo ultimativni chic outfit.

Style du Monde

Style du Monde

#4 Tokom nešto toplijih dana odlučite se sa oversize šal od nešto laganijeg materijala i izgledaćete jako cool.

Style du Monde

Style du Monde

#5 Cool šal uz odlične farmerke i biker jaknu uvek je dobro rešenje za normcore look.

Poslednje vesti
Ne propustite