21.09.2016

StyleReply: Usluge profesionalnih stilista od sada su dostupne svima

Živimo u svetu vizuala kada je dobar stajling postao neophodan ukoliko želite da ostavite dobar utisak na druge ljude, a usluge profesionalnih stilista nisu više potrebne samo javnim ličnostima. Zato je grupa mladih stručnjaka iz Hrvatske osnovala globalnu platformu StyleReply koja omgućava korisnicima da putem interneta kontaktiraju stilistu uvek kada su u dilemi. Ukoliko gledate u svoj ormar i ne znate kako da kombinujete garderobu koju imate, napravili ste sami odevnu kombinaciju, ali niste sigurni da li ste to dobro uradili, nalazite se u radnji i ne znate da li vam je određeni komad potreban ili imate neko slično pitanje, sve odgovore možete pronaći uz pomoć ove platforme.

1sr-20916

Ideja za StyleReply pristekla je iz druženja softverskog inženjera Marka Vitasa i Ive Kosović koja je ekspert iz oblasti menadžmenta, a ubrzo im se pridružila i Doris Fatur, stilistkinja i dizajnerka nakita. Ubrzo im se priključilo još desetak stilista, a klijenti se na portalu mogu upoznati sa radom svakog od njih, te imaju mogućnost da biraju čije će usluge koristiti u skladu sa sopstvenim afinitetima.

2sr-20916

Na ovaj način korisnici usluge i stilisti mogu se povezati iz udobnosti svog doma što s jesne strane klijentima omogućava brze usluge i odgovre na sva pitanja koja ih muče, a sa druge strane i stilisti mogu da obavljaju svoj posao gde god da se nalaze.

Iva Kosović

Iva Kosović

Marko Vitas

Marko Vitas

Doris Fatur

Doris Fatur

Poslednje vesti
Ne propustite