21.09.2015

Sve britanske IT zvezde bile su na Burberry Prorsum reviji

Nakon Topshop Unique-a, druga britanska modna kuća koja tradicionalno okuplja najveći broj zvezda na London Fashion Week-u, svakako je Burberry. Tako je i juče na predstavljanju kolekcije za proleće/leto 2016. došao creme de la creme modnog sveta.

Suki Waterhouse, Cara Delevingne, Christopher Bailey, Clara Paget i Jourdan Dunn

Suki Waterhouse, Cara Delevingne, Christopher Bailey, Clara Paget i Jourdan Dunn

Najveću pažnju izazvale su britanske IT ikone. Tako smo u prvom redu videli Caru i Poppy Delevingne koje smo ranijih godina gledali na pisti, zatim njihove prijateljice Suki Waterhouse, Kate Moss, Siennu Miller, Jourdan Dunn, Claru Paget…

2p b 21915

One su pažljivo pratile reviju kojom je kreativni direktor kuće Christopher Bailey pokazao da ume da napravi pravi modni show. Manekenke su šetale uz muzičku podlogu  Alison Moyet, a nova Burberry Prorsum kolekcija još jedan je dokaz da je ova kuća sinonim za britansku tradiciju i eleganciju.

3p b 21915

Naglasak je stavljen na nežnu čipku puderastih tonova, ali i na obuću sa zlatnim aplikacijama. Tradicionalno dobro ukrojeni blejzeri sa zlatnim porubima uz romantične čipkane haljine i prozračne modele sa tufnicama, ključni su komadi za narednu sezonu. Monokromatski moment narušen je komadima psihodeličnog printa, koji su kolekciji dali dozu razigranosti.

4p b 21915

Osim gumenih sportskih sandala, ne sme se umanjiti važnost ni rančevima koji su zapečatili dozu urbanog stila, kao potpuna suprotnost malim torbama obavijenim glomaznim kaiševima u boji konjaka. Sigurni smo da ćemo komade iz nove kolekcije sledeće sezone viđati na mnogim IT zvezdama.

5p b 21915

Pogledajte i delić atmosfere pred sam početak revije.

Anna Wintour

Anna Wintour

Suki Waterhouse i Jourdan Dunn

Suki Waterhouse i Jourdan Dunn

Cara Delevingne

Cara Delevingne

Poppy Delevingne

Poppy Delevingne

Clara Paget

Clara Paget

Foto: Instagram/burberry

Poslednje vesti
Ne propustite