nas fb 9917
09.09.2017

Svi detalji prve Fenty Beauty kolekcije

Rihanna je odavno prestala da bude samo muzička zvezda. Ona je modna ikona, beauty guru, socijalni influenser sa milionima pratilaca na društvenim mrežama… Nakon što se oprobala na mestu kreativnog direktora Pume i lansirala neke od najprodavanijih sportskih modela, zatim kao saradica Manola Blahnika na zajedničkoj capsule kolekciji i dizajnerka limited edition make-upa za popularni M.A.C, Riri je pokrenula sopstvenu liniju šminke. Kada je pre više od godinu dana najavila da priprema lansiranje brenda Fenty Beauty, čitav svet je s nestrpljenjem čekao da vidi njenu prvu kolekciju. Ona je konačno predstavljena, a mi vam otkrivamo sve o make-up proizvodima sa potpisom lepotice sa Barbadosa.

1fbb 9917

ČINJENICE O PRVOJ FENTY BEAUTY KOLEKCIJI:
Novi proizvodi lansirani su 8. septembra i prodavaće se u 1600 Spehora i Harvey Nichols drogerija u 17 zemalja sveta, a mogu se naručiti i putem zvanične stranice brenda.
Rihanna je za stvaranje ove make-up linije bila inspirisana, pre svega, željom da sve devojke mogu da pronađu tečni puder koji odgovara baš njihovom tonu kože pa se tako u kolekciji nalazi čak 40 različitih nijansi podloge Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation.

2fb 9917

U ponudi je i jedan univerzalni prajmer naziva Pro Filt’r Instant Retouch Primer, zatim 30 različitih stikova Match StixSkinsticks u svetlucavim i mat varijantama kojima možete konturisati lice. Neki od njih sadrže korektore, kako za prekrivanje podočnjaka tako i za posvetljivanje pojedinih delova lica, a neki se mogu koristiti kao hajlajteri ili rumenila. Tu je i šest različitih Killawatt Freestyle Highlighter-a koji se mogu nanositi i na lice i na očne kapke, jedan univerzalni puder za matiranje čiji je naziv Invisimatte Blotting Powder, zatim papirići za otklanjanje viška masnoće sa lica, kao i jedan nude sjaj za usne Gloss Bomb koji će dobro stajati svim devojkama. Rihanna je sa svojim timom kreirala i proizvode za aplikaciju poput četkica i make-up blendera.
Čitava kolekcija odiše neutralnim tonovima, a pevačica je učestvovala i u dizajnu pakovanja, kako bi ona bila praktična i jednostavna za upotrebu i kako bi mogli da ih ponesete gde god da krenete.

3fb 9917

O PROIZVODIMA:

4fb 9917

Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation: Osim što dolazi u 40 različitih nijansi, prednost ove podloge je i u njenoj teksturi. Ona je svilenkasta i glatka sa mekim mat finišem tako da vam nakon njenog nanošenja nije potrebno mnogo pudera u prahu.

5fb 9917

Match StixSkinsticks: Stikovi za konturisanje dolaze u 30 boja pa spadaju u proizvode za koje se veruje da će biti najpopularniji. Veoma su praktični za nanošenje a, izborom pravih nijansi, vaše lice može postati slikarsko platno na kome ćete lako isticati i prekrivati sve što želite.

6p fb 9917

Killawatt Freestyle Highlighters: Hajlateri imaju meku praškasto-kremastu strukturu i veoma su pigmentisani naročito kada je reč o verziji koja dolazi u zlatnoj boji. Postoje i pakovanja sa dve nijanse od kojih je jedna veoma intenzivna, a druga nešto diskretnija.

7fb 9917

Gloss Bomb: Ovo je proizvod na kome je Rihanna sa svojim timom najduže radila jer nije bilo lako dobiti nijansu koja dobro stoji svim devojkama. U pitanju je glos neutralne ružičaste boje sa intenzivnim metalik sjajem. Devojke koje su navikle da nose mat karmine sigurno neće voleti ovaj make-up preparat.

8fb 9917

Invisimatte Blotting Powder: Nanosi se na T zonu koju odlično matira, a sitne čestice omogućavaju da bude prozračan i neprimetan na licu. Dovoljno je sasvim malo ovog proizvoda kako biste postigli željeni efekat.

Foto: @fentybeauty, fentybeauty.com

Poslednje vesti
Ne propustite