30.03.2017

Svetske zvezde na promociji H&M Conscious Exclusive kolekcije

U susret kolekciji H&M Conscious Exclusive 2017, napravljenoj od održivih materijala i tkanina, kreativna savetnica u kompaniji H&M Ann-Sofie Johanson bila je sinoć domaćin ekskluzivne večere priređene u Los Anđelesu, zajedno sa zaštitnim licem kampanje – Nataliom Vodianovom. Poznati gosti kao što su Chrissy Teigen, Orlando Bloom, Hailey Baldwin, Kate Mara, Lucky Blue Smith bili su odeveni u ovu kolekciju, koja će biti dostupna od 20. aprila u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj ulici kao i u drugim odabranim prodavnicama širom sveta.

Hailey Baldwin

Hailey Baldwin

H&M Conscious Exclusive je kolekcija visoke mode napravljena od održivih materijala koja za cilj ima da usmeri modu i održive inovacije H&M-a ka održivoj modnoj budućnosti kompanije. Novina u ovogodišnjoj kolekciji je i linija za decu.

Kate Mara

Kate Mara

– Ponosna sam što sam zaštitno lice H&M Conscious Exclusive kampanje. Neverovatno je videti sve prednosti održivih materijala koji su korišćeni u kolekciji koja ukazuje na to da će modna budućnost biti održiva. Conscious Exclusive je šansa da sanjate i stvorite komade odeće koji su u isto vreme neobični i lepi. Divno je što smo imali mogućnost da pokažemo šta se sve može uz pomoć održivih materijala, kao što je to slučaj sa delikatnom plisiranom haljinom napravljenom od BIONIC®-a – izjavila je Ann-Sofie Johanson, kreativna savetnica u kompaniji H&M.

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen

Intimna večera održana je u prostoru SmogShoppe, održivo dizajniranog urbanog objekta u Sjedinjenim Američkim Državama. Na samom ulazu, gosti su imali priliku da uživanju u umetničkoj instalaciji u kojoj je prikazan glavni komad kolekcije, eterična plisirana haljina napravljena od BIONIC® materijala – poliestera nastalog od plastike prikupljene na obalama.

Natalia Vodianova i Ann-Sofie Johanson

Natalia Vodianova i Ann-Sofie Johanson

Orlando Bloom

Orlando Bloom

Foto: Promo

Poslednje vesti
Ne propustite