nas td 9819
09.08.2019

Tamara Dragičević i njena sestra Marija predstavile su svoj brend Treger TiM

Majčinstvo je poseban dar za svaku ženu, koji donosi najveću radost, ali i veliki broj izazova. Životna rutina menja se iz korena, a u današnje vreme kada žene imaju potrebu i da se ostvare na poslovnom planu, nije uvek lako napraviti balans. Često možemo da čujemo da je dobra organizacija ključ uspeha, a da nije reč samo o floskuli koja se često ponavlja, potvrdila nam je glumica Tamara Dragičević, koja će za koji dan sa suprugom i kolegom Petrom Benčinom dobiti drugo dete.

2td 9819

Osim što je jedna od naših najangažovanijih glumica, Tamara je brzo nakon što je rodila sada dvoipogodišnju ćerku, Stašu odlučila da sa sestrom Marijom pokrene brend odeće za decu Treger TiM. Prve kreacije predstavile su pre godinu dana, a juče su napravile i prvu promociju brenda u poslastičari Krem De La Krem. Umesto klasičnog predstavljanja Treger TiMa, odlučile su da organizuju druženje za poznate Instagram mame i predstavnike medija uz razgovor o tome kako pomiriti roditeljske s poslovnim obavezama i kako razviti uspešan brend u doba Instagrama.

1td 9819

- Sestra i ja smo u isto vreme postale mame devojčica što nas je inspirisalo da krenemo u zajednički poslovni poduhvat. Ideja nam je bila da kreiramo odeću za decu koja će biti drugačija od garderobe koja je u ponudi na našem tržištu. Ja sam smislila naziv Treger, a onda smo tome dodale i TiM, koji simbolizuje rad u timu, ali i početna slova naših imena – počinje priču Tamara i dodaje:

3td 9819

- Uz dobru organizaciju uspevam da budem posvećena porodici, glumi i novom poslu. Imam sreću da uvek mogu da se oslonim na pomoć moje i suprugove mame, a i Petar podjednako učestvuje u odgajanju naše devojčice. Za nekog ko nema takvu vrstu pomoći, izazovi su mnogo veći i ženama u takvoj poziciji mnogo je teže – objasnila je poznata glumica.

4td 9819

Osim nje, na druženju su govorili i Vladimir Nićiforović, osnivač brenda Ivica i Majica i poslastičare Krem De La Krem, koji je prisutima dao odlične savete o zasnivanju i vođenju brenda, kao i Instagram profila. O istoj temi govorila je i PR stručnjak Saška Simović, a gostima se obratila i Jelisaveta Orašanin. Ona je otkrila da se pre nekoliko godina kratko bavila izradom rajfova za devojačke večeri, a kasnije je taj posao prepustila svojoj kumi.

5td 9819

Foto: Promo

 

Poslednje vesti
Ne propustite