18.11.2019

Tečni puder na koji možemo da se oslonimo u svakoj prilici

Kada govorimo o make-up proizvodima koji moraju biti kvalitetni, prvo mesto na toj listi uvek pripada tečnom puderu. Drogerijski ruž ili maskara neretko mogu biti dostojna alternativa luksuznim proizvodima, ali nekvalitetan puder ništa ne može da nadomesti. Svaka žena zna da odabir odgovarajuće tečne podloge nije ni malo lak zadatak, jer postoji nekoliko bitnih kriterijuma koje bi trebalo da zadovolji. Tekstura pudera, pre svega, mora da odgovara našem tipu kože dok boja mora biti u skladu s našim tenom. Važno je i da ne stvara osećaj maske na licu, ali i da bude postojan.
Upravo je postojanost jedna od stavki na koju gotovo svaka žena obraća najviše pažnje, jer svi znamo da je najteže pronaći tečnu podlogu koja će se zadržati na licu sve dok ne poželimo da je uklonimo. Spoljni uticaji, poput hladnoće, vetrova ili vrućina, nisu prijatelji našeg pudera zbog čega je najvećem broju njih potrebna popravka nakon samo sat ili dva, a nekada je situacija toliko loša da zahteva da uklonimo puder i ponovo ga nanesemo. Verujemo da se svako od nas može poistovetiti sa situacijom u kojoj izalazi iz kuće sa savršenim tenom, ali već posle nekoliko sati naša tečna podloga zahteva ozbiljnu korekciju.

11 dermablend

Kako bi pronašle proizvod koji ih neće izneveriti, nema devojke ni žene koja nije spremna da isproba različite pudere, ali ova potraga često završava manje-više bezuspešno. Zato je dobra preporuka i više nego poželjna, a naš definitivni favorit je Vichy Dermablend fluid. Sa ovom podlogom, koja je postojana i do 16 sati, možete mirno ujutru krenuti na posao sigurni da ćete i nakon povratka kući imati savršen ten.
Dugotrajna podloga posebno nam je bitna kada je u pitanju večernji make-up, jer tada greške prilikom izbora tečnog pudera nisu dozvoljene. Mogućnost korekcije minimalna je kada imamo jaku šminku, a probijanje masnog sloja ili osećaj maske na licu može upropastiti i ostatak make-upa, što je noćna mora za svaku ženu. Ako svemu tome dodamo da večernji izlasci uglavnom podrazumevaju boravak na mestoma u kojima su temperature više nego što bismo želeli, a neretko su to i zagušljivi prostori, jasno nam je da naš tečni puder mora biti proverenog kvaliteta.

13dermablend

Postojanost nije jedina prednost Vichy Dermablend fluida, jer njegova svestrana formula zadovoljava sve kriterijume koje tražimo u make-up podlozi. Ovaj dermatološki testiran korektivni tečni puder pogodan je za sve tipove kože, čak i osetljive. Lagana formula u kombinaciji sa visokom koncentracijom pigmenata i agensa mekog fokusa pruža savršeno prekrivanje svih nesavršenosti i izgled gole kože. Tekstura je veoma razmaziva što ga čini lakim za aplikaciju, a u kontaktu sa epidermisom, puder postaje još tečniji, pa nema bojazni od nakupljanja grudvica ili stvaranja osećaja maske na licu.
Osim što je postojan i što izgleda potpuno prirodno, a pritom prekriva sve nesavršenosti, Vichy Dermablend fluid obogaćen je glicerinom i eteričnim uljem biljnog porekla, pa pruža koži dvadesetčetvoročasovnu hidrataciju. Ten je nakon nanošenja ravnomeran i sjajan, a koža elastična, uz prijatan osećaj na licu. Kada svemu ovome dodamo da ima SPF 35, jasno vam je zašto je naš favorit među tečnim podlogama.

IMG_0639 (1)

Poslednje vesti
Ne propustite