24.01.2021

Teksas će biti najpoželjniji materijal ovog proleća

Iza nas je nekoliko dana tokom kojih su vladale prave prolećne temperature, a bez obzira na to što se od sutra ponovo najavljuje zahlađenje praćeno padavinama, polako postajemo svesni da dolazi doba godine kada ćemo odložiti tople džempere i kapute i zameniti ih nešto laganijim tkaninama. O vodećim trendovima za narednu sezonu već smo vam pisali, a verujemo da će se jedan od njih naći gotovo u svakom ormaru.

@lucywilliams02

Reč je naravno o komadima od teksasa, koji će definitivno obeležiti narednu sezonu. Iako su farmerke onaj večni klasik koji rado nosimo tokom cele godine, predstojeće proleće donosi nam mnogo više od toga. Košulje, patalone, blejzeri, haljine, suknje ili kombinezoni od teksasa već su pronašli svoje mesto u ormarima vodećih influenserki koje jako vešto spajaju ove komade i grade upečatljive stajlinge.

@slipintostyle

@deborabrosa

Pored neizostavnih farmerica, i to uglavnom loose-fit modela, veoma su popularne i košulje od ovog materijala, a sve više i midi suknje i jakne zanimljivih krojeva. Mada svaki od nabrojanih odevnih predmeta odlično funkcioniše u kombinaciji s drugim materijalima, na Instagramu sve češće gledamo i uzbudljive double denim lookove.

@aimeesong

Kada je reč o koloritu očekivano dominira klasična plava boja, mada uvek možete napraviti neočekivan izbor i poneti svetloplavi jeans tokom zime. Aktuelna high street ponuda obiluje teksas komadima koje je najlakše opisati kao klasiku s pomakom. Jakne i košulje dolaze u nešto drugačijim krojevima, midi suknje uglavnom imaju veliki šlic na sredini, a u ponudi su čak i blejzeri od ovog materijala.

@jen_wonders

U nastavku pogledajte kako vodeće Instagram zvezde kombinuju odeću od teksasa, kao i vodič za kupivinu ključnih komada.

@jen_wonders

@aimeesong

@ruerodier

@ruerodier

@lucywilliams02

@slipintostyle

@jen_wonders

@ruerodier

 

@tineandreaa

@deborabrosa

SHOPPING VODIČ

MASSIMO DUTTI,
cena: 6.290 din.

MASSIMO DUTTI,
cena: 7.490 din.

ZARA,
cena: 6.590 din.

ZARA,
cena: 3.990 din.

ZARA,
cena: 3.290 din.

ZARA,
cena: 1.990 din.

MANGO,
cena: 3.490 din.

MANGO,
cena: 6.490 din.

MANGO,
cena: 5.490 din.

H&M,
cena: 2.199 din.

H&M,
cena: 3.199 din.

H&M,
cena: 5.499 din.

H&M,
cena: 4.499 din.

Naslovna fotografija: @jeannedamas
Foto: Instagram, Promo

Poslednje vesti
Ne propustite