27.11.2019

Tijana Krstić predstaviće prvu bridal kolekciju na Belgrade Wedding Showu

Na predstojećem Belgrade Wedding Showu, koji se 7. i 8. decembra održava u hotelu Hilton, dizajnerka Tijana Krstić predstaviće svoju prvu kolekciju venčanica. Nakon što je stekla zavidnu reputaciju i izdvojila se na domaćoj modnoj sceni, pre svega atraktivnim haljinama, dizajnerka je odlučila da je vreme za naredni korak. Prilikom stvaranja prvih bridal modela, ostala je dosledna svojoj dosadašnjoj viziji žene – elegatne i prefinjene, a u skladu sa tim odlikuju je jednostavni, ali efektni krojevi i pažljiv odabir materijala.

1 tijana k

– Dugo sam radila haljine za venčanja koje su mlade nosile posle ceremonije jer su se u njima osećale lepo i prijatno. To mi je i bila motivacija za stvaranje prve wedding kolekcije. Tokom rada, ideja vodilja mi je bila da će haljine nositi srećne i samosvesne devojke, pune ljubavi kojom zrače gde god da se pojave. Sve kreacije su takve da će mlade nakon venčanje moći da ih ponesu i u nekim drugim posebnim prilikama.
Prilikom izrade modela, Tijana je koristila isključivo prirodne materijale, među kojima dominiraju svila, viskoza, saten, žoržet i čipka, a svi njeni kupci na Belgrade Wedding Showu imaće i posebne pogodnosti.

2 tijana k

– Pored nove bridal kolekcije, predstaviću i neke od meni najdražih modela iz prethodnih kolekcija koje sam za ovu priliku malo modifikovala i izradila ih od drugačijih materijala. Svim posetiocima biću na raspolaganju ukoliko im je potreban savet ili bilo koja druga vrsta pomoći prilikom izbora venčanice, a rado ću pri odabiru toaleta pomoći i nevestinim prijateljicama, kumama i majkama kojima je taj dan takođe jako bitan. Buduće mlade će kao mali poklon dobiti 20% popusta na sve gotove modele iz kolekcije.

3 tijana k

4 tijana k

Foto: Promo

Poslednje vesti
Ne propustite