11.07.2016

Top 5 proizvoda za sjajnu kožu tokom leta

Znamo koliko je važno osećati se dobro u svojoj koži, ali da bi ona lepo izgledala trebamo malo i da joj pomognemo. Tokom leta, kada smo minimalno odeveni, koža najviše dolazi do izražaja. Zato je bitno da joj u ovom periodu pružite adekvatnu negu kako bi bila blistava, zdrava i sjajna. Mi vam predstavljamo 5 čudotvornih preparata koji će vam to i omogućiti.

#1 Charlotte Tilbury Supermodel Body

1kl 11716

Ako imate celulit ili jednostavno ne želite da vam noge budu bele, ovo je idealan proizvod za vas koji možete koristiti pre odlaska na more. On će učiniti i da vaša koža izgleda čvršće i uglađeno, a prekriće i sve nasavršenosti i neravnine na vašim nogama.

#2 The Body Shop Coconut Shimmer Body Butter

2kl 11716

Ovaj puter za telo učiniće vašu kožu veoma mekanom i nežnom, a pritom ćete i mirisati na sveži kokos. Prednost ovog proizvoda je i u tome što kožu čini sjajnom.

#3 Murad Clarifying Mask

3kl 11716

Ukoliko ne ide redovno kod kozmetičara, a želite da imate čisto lice, ovo je idealna maska za vas. Ona dubinski čisti kožu i sadrži jedinstvenu kombinaciju gline koja izvlači nečistoće i apsorbuje višak masnoće čineći kožu mekom, glatkom i bez viška sjaja.

#4 James Red Gradual Tan H20 Tan Mist

4kl 11716

Zahvaljujući ružinoj vodi koja je u njegovom sastavu, ovaj mist neverovatno miriše. Osim toga, koži daje besprekoran sjaj, a sadrži i minerale koji hidriraju i sprečavaju starenje kože. Odličan je za lice, a može zameniti i prajmer jer nakon njegovog nanošenja, koža postaje glatka.

#5 Laura Mercier Illuminating Tinted Moisturiser

5kl 11716

Jake podloge ne preporučuju se tokom leta, ali ipak moramo da stavimo nešto na lice. Zato u pomoć stižu tonirane kreme. Ovaj proizvod je ujedno hidrira kožu i prekriva nedostatke. Lagana formula pruža i zaštitu od sunca jer poseduje zaštitni faktor 20.

Poslednje vesti
Ne propustite