02.10.2015

Style on Budget: Top pet komada iz H&M-a koja su vam jedino potrebna

Nova sezona – novi početak. Trendovi se poslednjih godina toliko brzo menjaju da često sa dolaskom novog godišnjeg doba imamo utisak da trebamo da obnovimo čitav garderober. I često nismo daleko od istine!
Ovog puta aktuelna je nova moderna i stylinzi koji su upečatljivi i neočekivani. Crna i bela boja su dominantne uz neizbežan print u boho stilu i jesenjim tonovima. Forme su jednostavne, ali zato se treba poigrati sa kombinacijom materijala i interesantnim asesoarima.
Da biste bili u trendu, ne morate da potrošite čitavu mesečnu platu. Napravili smo malo istraživanje i izdvojili pet komada iz H&M-a po pristupačnim cenama koji su vam sasvim dovoljni da jesen dočekate spremno.

#1 Kaput na preklop

Cena: 8.999,00 RSD

Cena: 8.999,00 RSD

Kaput na preklop sa kaišem veoma je praktičan jesenji komad. Kada je od vune odlično će vas ugrejati, a možete ga nositi i bez kaiša tokom nešto toplijih dana.

#2 Pantalone širokih nogavica

Cena: 2.699,00 RSD

Cena: 2.699,00 RSD

Ovo je model koji morate imati u ormaru ove sezone. Osim što su IN, ove pantalone su i odličan saveznik žena koje žele da izgledaju više i mršavije. Uz visoke potpetice, odavaćete utisak da imate nekoliko kilograma manje. Važno je samo da pogodite odgovarajući dužinu, jer zvonaste pantalone moraju da prekriju obuću, ali ne smeju da se vuku po zemlji.

#3 Haljina sa printom

Cena: 2.199,00 RSD

Cena: 2.199,00 RSD

Birajte tamne cvetne motive ove jeseni. Izgledaćete romantično i ženstveno. Prednost ovih haljina je što možete da ih nosite tokom cele godine.

#4 Bluza sa mašnom

Cena: 2.699,00 RSD

Cena: 2.699,00 RSD

Ovo je jako ženstven, ali i praktičan model. Bluza sa mašnom odlična je i za dnevne i za večernje varijante, a ukoliko skinete mašnu košulja dobija potpuno drugačiji izgled.

#5 Crna haljina od vune

Cena: 5.499,00 RSD

Cena: 5.499,00 RSD

Mala crna haljina je večiti must have, a ove sezone birajte model A kroja od vune. Kako je haljina bez rukava možete je kombinovati sa crnom rolkom kao na slici, ali i sa različitim košuljama ukoliko želite svečaniji look.

Poslednje vesti
Ne propustite