
06.12.2015
Topla čokolada po receptu Marthe Stewart
Ne postoji lepši način da započnete dan od šoljice tople čokolade. Naročito, kada je nedelja. Zato vam danas donosimo odličan recept Marthe Stewart uz koji će vam poslednji dan u nedelji biti drugačiji od drugih.
Sastojci:
4 šoljice mleka
1 štapić cimeta
6 grančica sveže nane
2 štapića vanile
150gr mlečne čokolade
Mašmelou (po izboru)
Priprema:
Zagrejte mleko u šerpi i dodajte cimet, nanu i vanilu. Ostavite na tihoj vatri oko 10 minuta. Potom izvadite štapiće cimeta i vanile, kao i nanu, a dodajte prethodno usitnjenu čokoladu. Mešajte dok se čokolada potpuno ne rastopi. Sklonite posudu sa ringle i sipajte topli čokoladu u šolje. Služiti vruć napitak koji po želji možete ukrasiti mašmeloom.
Poslednje vesti
Tri sirove poslastice koje ćete spremati iznova i iznova
Lepo oblikovane ruke podjednako su seksepilne kao noge ili zadnjica
Ne propustite