04.09.2015

Trenčevi i kaputi: Šta je IN, a šta OUT za predstojeću sezonu?

Ne postoji bolji način da započnemo jesen od kupovine novog trenča ili kaputa. Iako je pred nama period tokom kojeg nas očekuje smena toplih i hladnih dana, sigurno će biti mnogo prilika da prošetate svoj novi komad. Znamo da se pitate koji su to najnoviji trendovi za jesenju sezonu? Kako bismo vam dali precizan i pre svega profesionalni odgovor, donosimo vam savete vrhunskih stručnjaka iz sveta mode.
Vodeći ljudi iz poznatih online radnji su se jednoglasno složili da će biti poigravanja u vašem ormaru ove jeseni. Pa, možete polako da uplovite u ovaj vremeplov!

OLIVIA KIM, direktor kreativnih projekata u Nordstrom-u:

1p k 4915

IN:

Kaputi od veštačkog krzna živopisnih boja čiji je kroj inspirisan muškom modom.

OUT:

Crna boja je out, ali je tamno plava in. Zamenite svoj crni kaput teget komadom, a dobar izbor je i maslinasto zelena.

LAUREN EDELSTEIN, style direktorka Shopbop-a:

2p k 4915

IN:

Kaputi čiji je kroj inspirisan muškom modom, a najviše mi se dopadaju karirani i modeli sa prugama. Možete ih samo ornuti preko ramena, a uz ovako moćan model, ne morate se truditi oko ostatka garderobe.

ALANNAH SPARKS, modni urednik Farfetch-a:

3p k 4915

IN:

Masivni i upečatljivi kaputi svakako će biti najprisutniji naredne sezone, a najbolji izbor su oni sa dvorednim kopčanjem. Oni izdužuju figuru i čine vas mršavijim i to je njihova najveća prednost.

LEILA YAVARI, modni urednik Stylebop.com

4p k 4915

IN:

Strukirani modeli koji figuri daju izgled peščanog sata, u svaki styling unose dašak drame, zato su odlični za nadolazeću sezonu. Tokom jeseni možete poneti trenč ovog kroja, a zimi kapute.

OUT:

Odbacite komade koji su previše sportski jer se romantični stil vraća na velika vrata.

Poslednje vesti
Ne propustite