27.08.2015

Trendovi zbog kojih čekamo jesen: Šest vodećih stilova iz Zare

Boho, Retro, Rock, Mod, Gothic ili Tailoring – ovo su šest trendova koje brend Zara predlaže za predstojeću jesen i zimu. Na svojoj službenoj stranici španski high street gigant objavio je editorial “The Fall Report” u kome su predstavljeni modeli koje odlikuje nosivost i jednostavnost. A uz to su i laki za kombinovanje.

Gothic

Gothic

Pantalone širokih nogavica, bele čipkane bluze i cvetni print u zagasitim tonovima samo su neki od boho komada. Retro kaputi i plisirane suknje osvojiće svaku ženu koja preferira damski stil, a tu su i kožni modeli za ostvarivanje “edgy” looka i zimska odela za poslovne prilike. Tvid, koža i crna boja odličan su izbor za rock stil, a color block kombinacije savršene su za mod outfit.

Rock

Retro

Kožne haljine sa gothic šarama dopašće se ljubiteljima ovog trenda, a ako volite tailoring stylinge birajte karirane pantalone širokih nogavica, udobne rolke ili bele košulje. U svim stilovima preovladavaju modeli u zagasitim bojama, pa su tako siva, crna, bordo i tamno plava dominantne. Pogledajte nove modele.

Boho

Boho

Boho

Boho

Retro

Retro

Rock

Rock

Rock

Rock

Mod

Mod

Mod

Mod

Gothic

Gothic

Gothic

Gothic

Tailoring

Tailoring

Tailoring

Tailoring

Poslednje vesti
Ne propustite