10.01.2020

Tri ležerna stajlinga za vikend pred nama

Nakon tri radna dana pred nama je još jedan vikend koji dočekujemo s nestrpljenjem. Dok će neki slobodne dane provesti u gradu ispijajući kafe s prijateljima, neki će se odlučiti za kratko putovanje ili izlet van grada. Bez obzira na to gde ćete biti naredna dva dana, sigurno ćete se potruditi da slobodno vreme provedete u udobnoj, ali šik garderobi. Zimske temperature zahtevaju od nas da se oblačimo slojevito, ali to nam upravo ostavlja najviše prostora za poigravanje sa različitim teksturama i bojama.
Inspiraciju za efektne vikend kombinacije potražili smo na profilima vodećih influenserki. Zimski klasici poput farmerica, crnih čizama i džempera odličan su izbor za ležeran look. Međutim, ako ćete vreme provoditi u gradu i niste sigurni da li će se vaš popodnevni izlazak produžiti i u večernji, onda su vam potrebni blejzer i midi suknja. Tajna savršene vikend kombinacije upravo se krije u veštom spajanju komada koje preko nedelje nosimo u formalnim prilikama s ležernim, basic odevnim predmetima. U nastavku smo izdvojili tri upečatljiva looka za različite prilike.

KOMBINACIJA ZA IZLETE

7 zimski stajling

@hannahlewisstylist

Ponekad je sve što nam treba tokom subote i nedelje da se izmestimo iz grada i uživamo u tišini i cvrkutu ptica. Ipak, i u takvim prilikama želimo da izgledamo stilizovano, a najbolji prijatelj nam mogu biti udobne trenerice. Ukoliko ih spojite sa kaputom u sličnom tonu dobićete savršen monohromatski look koji neće proći neprimećeno.

8 zimski s

ZARA,
cena: 8.990 din.

9 zs hm 6,99

H&M,
cena: 799 din.

10zs hm 24 (8)

H&M,
cena: 2.699 din.

11 zs missoma

MISSOMA LONDON,
missoma.com

13 zimski s

ZARA,
cena: 11.990 din.

LEŽERNA GRADSKA KOMBINACIJA

1 zimski stajling

@lucywilliams02

Kvalitetan jeans i toplo pletivo idealan su izbor za sve neformalne dnevne prilike kada hoćemo da se osećamo prijatno i da izgledamo šik. Ako svemu tome dodate kaput u aktuelnom karo printu dobićete efektnu gradsku kombinaciju.

2 zs hm 99 (17)

H&M,
cena: 10.999 din.

3zs b 2590 (6)

BERSHKA,
cena: 2.590 din.

4 zs hm 29 (19)

H&M,
cena: 2.699 din.

5zs loewe (13)

LOEWE,
net-a-porter.com

6zs b 5990 (5)

BERSHKA,
cena: 5.990 din.

KOMBINACIJA POGODNA I ZA DAN I ZA VEČE

14 zimski stajling

@lindatol_

Neretko nam se dešava da se ručak sa prijateljima tokom vikenda produži pa ostanemo duže nego što smo planirali, a neki će pravo sa tog ručka otići i u večernji izlazak. Za takve situacije potrebna nam je kombinacija koja se lako prilagođava različitim prilikama, a spoj romantične haljine i blejzera jedno je od boljih rešenja.

15 zs z 6590 (17)

ZARA,
cena: 6.590 din.

16zs hm (13)

H&M,
cena na upit

17 zimski s

LEE MATHEWS,
matchesfashion.com

18zs the row (4)

THE ROW,
net-a-porter.com

Naslovna fotografija: @lucywilliams02
Foto: Instagram, Promo

Poslednje vesti
Ne propustite