18.09.2016

Tri nova parfema o kojima priča čitav svet

Nakon što je 2014. godine pokrenuo svoju beauty liniju, kralj cipela Christian Louboutin ove jeseni širi svoje carstvo. Iz njegove radionice stižu tri nova parfema – Bikini Questa Sera, Tornade Blonde i Trouble in Heaven koje će ove jeseni obožavati žene širom sveta. Svaki parfem ima svoj karakter i međusobno su potpuno različiti, jer je dizajner želeo svojim mirisima da slavi različite tipove žena.
– Imao sam nameru da parfemima naglasim ličnost žene i da otkrijem nešto novo o njima što niko pre nije znao. Neku tajnu priču.
Naglašavanje karaktera žene Louboutinu vešto polazi za rukom, pa je to nekada radio samo dizajnom cipela, zatim je plasirao lakove za nokte i ruževe sa svojim potpisom, a sada je na red došla i mirisna alhemija.
Njegov Bikini Questa Sera parfem je u zlatnoj bočici u kojoj su pomešane lagane note jasmina i tuberoze dok je Tornade Blonde u crvenoj bočici i kombinacija je ruže, slatke ljubičice i borovnice. Za ljubiteljke toplih nota tu je Trouble in Heaven u ljubičastoj bočici koji spaja iris, pačuli i amber. Velika pažnja poklonjena je i dizajnu bočica, a svaki miris ima svoju simboličnu boju.

Poslednje vesti
Ne propustite