25.02.2017

Tri nove micelarne vode za svaki tip kože

Šminka, nepravilnosti, zagađenje i neprijatan osećaj na koži problemi su sa kojim se često susreće svaka žena. Francuska kozmetička kuća La Roche-Posay nudi rešenje u vidu novih micelarnih voda koje uklanjaju mikroskopske nečistoće, dok zaštitna funkcija hidrolipidne barijere kože ostaje očuvana. Unapređenom formulom koju karakteriše optimalna tolerancija bez parabena, boja, alkohola i sapuna, kao i snažna efikasnost čišćenja, kreirana je micelarna voda za svaki tip kože – reaktivnu, masnu i osetljivu.
U unapređenoj formuli micelarnih voda, La Roche-Posay kombinuje moć micela sa glicerinom za bolju efikasnost i toleranciju. Formula se lako razmazuje, bolje prianja na šminku i nečistoće, i tako omogućava njihovo lakše uklanjanje sa manje trljanja. S obzirom na to da svaki tip kože ima drugačije potrebe čišćenja, stručnjaci ove kuće su za osetljivu kožu kreirali tri jedinstvene formule u kojima je kombinovana efikasnost za uklanjanje nečistoće, šminke i oku nevidljivih čestica zagađenja sa aktivnim sastojcima – La Roche-Posay termalnom vodom.

1mc 25217

MICELARNA VODA ULTRA – OSETLJIVA KOŽA
Efikasno čisti, uklanja šminku i umiruje. Izvrsno uklanja nečistoće i prljavštinu, nežno čisti i ne suši kožu, ostavlja je blistavo čistom i pruža joj osećaj svežine . Ovu micelarnu vodu karakteriše svežina fiziološkog mirisa sa novom efikasnošću i 1% glicerina.

MICELARNA VODA ULTRA – REAKTIVNA KOŽA
Micelarna voda La Roche-Posay je prvi put tretirana na reaktivnoj koži. Karakteriše je pojačana koncentracija glicerina (5%) kojom se postiže vrlo prijatna, glatka tekstura. Dokazana je snaga hidratacije, nežno čisti i ne suši kožu, ostavlja je blistavo čistom, deluje protiv zatezanja, crvenila i osećaja žarenja i koži pruža prijatnost.

EFFACLAR MICELARNA VODA ULTRA – MASNA KOŽA
Efikasno čisti, uklanja šminku i pročišćava. Karakteriše je svežina Effaclar mirisa sa pročišćavajućom snagom cinka i 1% glicerina. Ova micelarna voda koži pruža osećaj svežine, izvrsno uklanja nečistoće i prljavštinu, uklanja 98% šminke već prvom vaticom, ostavlja kožu blistavo čistom i manje sjajnom, nežno je čisti i ne suši.

Foto: Promo

Poslednje vesti
Ne propustite