23.10.2015

Tri odlična anti-age proizvoda iz domaćih apoteka

Kupovina kozmetičkih preparata u apotekama vodeći je svetski trend. Francuskinje su već dugi niz godina verne ovim proizvodima i slobodno možemo reći da su od svojih apoteka napravile prave turističke atrakcije. Kupovina kvalitetne apotekarske kozmetike nije zaobišla ni Srbiju. Zato vam predstvljamo tri odlična anti-age proizvoda koja su kreirali domaći farmaceuti.

PHARMA SENS HRANlJIVI KREM (Apoteka Beograd)

1pp a 231015

Namenjen je za negu suve, zrele kože. Efikasno ublažava znake prevremenog starenja kože, zahvaljujući hranljivim, aktivnim sastojcima koji stimulišu kožu, obnavljajući i održavajući njen mladalački izgled. Aktivne komponente ovog proizvoda su ceramidi, fitosfingozin, ulje žutog noćurka, vitamini A i E i prirodni vlažeći faktor. Redovnom upotrebom koža ostaje zdrava i blistava. Znaci prevremenog starenja se ublažavaju, koža postaje sveža i glatka. Visok stepen regeneracije, i “anti-age” efekat. Kod osetljive kože primenjuje se uveče, kod veoma suve kože i kao dnevna nega.

CAVIAR LIFTING FACE CREAM (Mella cosmetics)

2p m 231015

Ovo je intenzivna regenerativna noćna krema protiv bora, sa kavijarom, hijaluronskom kiselinom, aminokiselinama, morskim kolagenom i uljima avokada i argana. Formula bazirana specijalno razvijena za redukciju fi nih bora, podočnjaka i potrebe suve, zrele kože 35+. Zateže kožu i podmlađuje je preko noći, čini je snažnom i obnovljenom. Pomaže u redukciji fi nih linija, bora i podočnjaka, i hrani izrazito suvu kožu. Kavijar sadrži izrazito visoku koncentraciju esencijalnih aminokiselina, peptidnih struktura, proteina, esencijalnih masnih kiselina, vitamina A i D, omega 3 masnih kisleina, joda i oligoelemenata koji pružaju neverovatnu obnovu kože, pa je poznat kao sredstvo za prirodni lifting kože.

ELIXSIR ANTI-AGE COMPLEX GEL (Apoteka Kamilica)

3p k 231015

Anti-age complex gel namenjen za negu i revitalizaciju kože. Pomaže uklanjanje bora, fleka i drugih nepravilnosti kože na licu, dekolteu, nadlanicama. Anti-ageing i antiseptičko delovanje je zasnovano na udruženom delovanju glikolne kiseline (iz šećerne trske), kofeina i etarskog ulja hajdučke trave (dobijeno hladnim postupkom od biljaka iz ekološkog područja). Namenjen je za negu svih tipova kože, uključujući i osetljivu. Naročito je pogodan za negu masne kože sklone aknama, jer ne sadrži komedogene supstance i ulja.

Poslednje vesti
Ne propustite