01.07.2015

U emisiji “Ami G Show” proglašeni pobednici Elite Model Look-a

Veliko finale izbora “Elite Model Look Srbija 2015” održano je u utorak uveče u okviru emisije “Ami G Show” na televiziji Pink, a ovogodišnji predstavnici naše zemlje na svetskom takmičenju su Tanja Dončić i Saša Vujasinović.
Prvi put na ovim prostorima, pored izbora devojaka, organizovano je “Elite Men” finale, pa će Srbija ove godine na svetskom finalu imati i muškog predstavnika.
U finalu je učestvovalo deset devojaka i osam momaka, a stručni žiri na čelu sa Jennifer May Cope iz Elitove centrale u Parizu, izabrao je za pobednike šesnaestogodišnju Tanju Dončić iz Kraljeva i devetnaestogodišnjeg Sašu Vujasinovića iz Pančeva.
U žiriju su bile i suvlasnice agencije “Models Inc. – Elite Srbija”, top model Danijela Dimitrovska Amidžić i jedan od najboljih agenata na ovim prostorima, Mirjana Udovičić. Pobednike su proglasili dizajnerka Kristina Mijačević, koja je tom prilikom prikazala svoju kolekciju ženstvenih haljina i kreator Bata Spasojevic koji je predstavio modele iz svojih linija “Secret Garden” i “City Gym Time”.
Pored Kristininih i Batinih kolekcija, finalisti su izneli i modele čuvenog high street brenda “H&M”.
“Elite Model Look” izbor ima istoriju dužu od tri decenije, na njemu su otkrivene najuticajniji modeli, ali i glumice današnjice. Izbor organizuje najveca svetska agencija “Elite Model Management” koja je zastupnik najvećih svetskih supermodela, a od 2014. organizuje se i svetski “Elite Men” izbor.
Agencija “Models Inc. Beograd”, najuticajnija je matična agencija na ovim prostorima i partner-zastupnik “Elite Model” managementa u Srbiji i u Crnoj Gori.

Poslednje vesti
Ne propustite