nas phm 27319
28.03.2019

U novoj H&M kolekciji kriju se svi statement komadi za proleće i leto

Brend H&M proslavio je dolazak nove Conscious Exclusive kolekcije žurkom u Los Anđelesu, na kojoj su prisustvovale poznate ličnosti, influenseri i prijatelji brenda – Irina Šajak, Dakota Fening, Amber Valeta i mnogi drugi. Novi modeli biće dostupni od 11. aprila u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj, kao i u odabranim radnjama širom sveta.

1hm 27319

Kamila Moron i Irina Šajk

Sa kolekcijom Conscious Exclusive H&M uvodi nove održive materijale, a ove sezone to su: Piñatex®, prirodna zamena za kožu od celuloznih vlakana iz listova ananasa, BLOOM™ pena, fleksibilna pena biljnog porekla od biomase algi i Orange Fiber®, održivi svilenkasti materijali od ostataka sokova citrusa.

2hm 27319

Amber Valeta

- Za ovu kolekciju istražili smo lepotu prirode, što se vidi na printovima, ali i u lepršavim krojevima, prelepoj paleti boja i brojnim detaljima. Sa zadovoljstvom predstavljamo nove održive materijale biljnog porekla od kojih pravimo kvalitetne, prelepe i moderne komade koji su upečatljivi, ali i jednostavni za nošenje – kaže An-Sofi Johanson, kreativna savetnica u H&M-u.

3hm 27319

Dakota Fening

Kolekcija predstavlja ravnotežu između glamura i inovacija i može se nositi u specijalnim prilikama, ali i u ležernijim svakodnevnim trenucima. Kolekcija je inspirisana prirodnom lepotom oko nas i značajem koji priroda ima za naše blagostanje. Tim dizajnera je minerale, stabla i biljke pretočio u žakard i bogate materijale sa printom. Paletu boja, pored crne, zlatne i srebrne, čine boja lavande, peska, boja vode, petrolej plava i koralno roze.

4hm 27319

Emanuel Šriki

U glavne komade spadaju upečatljiva jakna od kombinacije šarenog žakarda i sjajnog srebrnog materijala Piñatex®, kao i romatičan top otvorenih ramena u stilu korseta napravljen od Orange Fiber®-a. Jednako privlačna je i haljina-tunika sa printom pustinje, a među lepršavim siluetama ističe se nova modna zvezda – papuče od BLOOM™ pene, koje svakom stilu daju notu opuštenosti. Sve modele pogledajte u našoj galeriji.


Poslednje vesti
Ne propustite