nas m 7719
08.07.2019

Unikatne majice za trudnice kojima niko neće odoleti

Samo trudnice znaju da nije uvek lako pronaći odgovarajuće komade garderobe, a taj posao postaje još teži kada tražite originalne komade koji će se razlikovati od mainstream mode. Upravo to je imala na umu Milica Radivojac kada je pre nekoliko meseci pokrenula brend Mommy To Bee kreativni kutak, a u njenoj malog radionici, u vojvođanskom selu Iđoš, danas nastaju majice sa šaljivim natpisima i crtežima koje buduće mame obožavaju.

1m 7719

Milica Radivojac

- Početna ideja nastala je sasvim slučajno pre četiri godine kada je moja sestra ostala u drugom stanju. Želela sam da joj poklonim originalan komad garderobe, a kako nisam uspela da nađem ništa što mi se dopada, odlučila sam da joj sama napravim majicu. Pronašla sam radnju s jako kvalitetnim bojama za tekstil, a pošto sam uvek bila dobra u crtanju, sama sam oslikala jednu majicu. To je naišlo na jako dobre reakcije, pa sam narednih nekoliko godina pravila majice prijateljicama, međutum, nisam bila dovoljno hrabra da taj hobi pretočim u posao – počinje priču Milica, koja nam je otkrila da je njen suprug glavni krivac što je pokrenula vlastiti brend:

2m 7719

- Krajem 2017. godine sam se udala i moj život se iz korena promenio. Do tada sam živela u Novom Sadu gde sam radila u vrtiću kao vaspitačica, a udajom za veterinara preselila sam se u Iđoš i započela miram život supruge i domaćice u Banatskoj ravnici. Pošto se mom suprugu jako sviđalo ono što sam radila ohrabrio me je da pokrenem brend.

4m 7719

Svaka majica koju Milica izrađuje je unikatna jer nema šablone, a inspiraciju za crteže pronalazi svuda oko sebe.
- Moji klijenti imaju mogućnost da sami osmisle crteže za svoje majice, koje ja uvek malo doradim, mada većina njih želi da poruči nešto što su već videli na mom Instagram i Facebook profilu. Pošto svaki crtež radim zasebno, oni nikada nisu isti jer je nemoguće da se nešto dvaput oslika identično. Najpopularniji model za sada je Trudnosaurus, koji buduće mame prosto obožavaju.

3m 7719

Sve majice izrađene su od pamuka i elastina tako da su potpuno prilagođene trudnicama, a naša sagornica bavi se i izradom dekorativnih dečijih jastuka.
- Jastuke sama šijem, punim i oslikavam. I materijal i punjenje se radi od antialergijskih materijala dok crteži mogu da budu raznovrsni. Pomenuti model majice Trudnosaurus nastao je upravo kada sam jednom dečaku pravila jastuk. Njegova mama je želela crtež dinosaurusa, a ja sam kasnije tu sliku malo modifikovala i stavila je na majicu.
Cena majice iznosi 1.650 dinara dok se jastuk može kupiti za 950 dinara, a mi smo za kraj Milicu pitali da li planira da proširi asortiman.- Postoji mnogo novih ideja i otvorena sam za sve kreativne predloge, ali ne bih ništa unapred govorila.

6m 7719

 

Mommy To Bee majice možete poručite putem IntagramaFacebooka

Foto: Privatna arhiva

Poslednje vesti
Ne propustite