04.10.2015

Uručene nagrade pobednicima Porshe teniskog turnira poznatih

Odličan ambijent, lepo vreme, dramatični mečevi, fair play i veliki odziv poklonika tenisa učinili su finalni dan 14. Porshe teniskog turnira poznatih i 10. Atlas mini tenis opena za decu – događajem za pamćenje. Čitava manifestacija podržana je od strane Skupštine grada Beograda, a nakon dva dana “ljutih borbi” na terenu, proglašeni su pobednici.

Adriana Čortan

Adriana Čortan

Ove godine su prvi put nagrađena dva igrača koja su najviše napredovala u odnosu na ranija učešća – Kiki Lesendrić i Zoran Žika Živanović iz grupe Zana. Na trofejno postolje muškog dubla vratili su se Aleksandar Milić Mili i Ivan Bugarčić. Titulu u konkurenciji ženskog singla odbranila je Adriana Čortan, a Žarko Lazetić je povratio titulu pobednika u izuzetnom meču protiv bivšeg šampiona Milana Boškovića.

Igor Lazić Niggor i Dragan Gagi Jovanović

Igor Lazić Niggor i Dragan Gagi Jovanović

Pobednik desetog turnira Atlas Mini Tenis Opena organizovanog u saradnji sa Teniskim savezom Beograda bio je Milan Medarević, a specijalni poklon organizatora turnira uručen je odlazećem američkom ambasadorskom paru Sari i Michaelu Kirbyju.

Srđan Đoković

Srđan Đoković

Tokom turnira uspešno je lansiran i Viber javni čet, putem kojeg će svi zainteresovani ubuduće moći da prate sportske i humanitarne aktivnosti učesnika i partnera ove manifestacije.

Neda Ukraden

Neda Ukraden

Pobednicima je trofeje na svečanoj ceremoniji uručio selektor Dejvis Kupa Bogdan Obradović, koji je i zvanični promoter turnira. On je tom prilikom pohvalio ovaj događaj zbog njegovog širenja pozitivnih vrednosti tenisa kao sporta. Humanitarni prihod koji je prikupljen uručen je Udrženju grada Beograda za borbu protiv diabetesa “Plavi krug”.

Marko Đurovski i Nikola Kuljača

Marko Đurovski i Nikola Kuljača

Poslednje vesti
Ne propustite