06.10.2015

Uskoro u bioskopima: Daniel Craig poslednji put kao James Bond

Daniel Craig vraća se ove jeseni na veliko platno u ulozi najpoznatijeg tajnog agenta na svetu. Premijera filma “Spectra” zakazana je za 4. novembar u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center, a karte su već u prodaji.

3p jb 51015

Tajanstvena poruka iz njegove prošlosti poslaće tajnog agenta 007 u misiju u Meksiko, a potom i u Rim gde će upoznati Luciju Skiaru, prelepu i misterioznu udovicu poznatog kriminalca. Bond će se infiltrirati na tajni sastanak i otkriti postojanje zlokobne organizacije poznate pod imenom Spectra. U međuvremenu u Londonu, Maks Denbih – novi direktor sektora za nacionalnu bezbednost, istražuje Bondove ranije zadatke i traži razloge zbog čega je MI6, kog vodi M uopšte potreban. Agent 007 tajno zatraži pomoć, kako bi pronašao Medlin Svan, ćerku njegovog neprijatelja kod kojeg se nalazi trag koji vodi do otkrivanja Spectre. Kao ćerka ubice, Medlin razume Bonda više od bilo koga drugog. Kako se on približava srcu Spectre uskoro saznaje za zastrašujuću povezanost između sebe i neprijatelja kog sve vreme pokušava da pronađe.

1p jb 51015

Poslednji put u ulozi Jamesa Bonda našao se fenomenalni Daniel Craig, dok je uloga glavnog negativca poverena Oskarovcu, Christofu Waltzu. Režiju potpisuje Sam Mendes, koji je bio reditelj i na prethodnom filmu iz Bond franšize, a u filmu se pojavljuju i Monica Belluci, Ralph Fiennes, Naomi Harris…

4p jb 51015a

Poslednje vesti
Ne propustite