21.09.2015

Uskoro u bioskopima: Film o legendarnom osnivaču Pinka Floyda

Film o čuvenom Rogeru Watersu, koosnivaču kultnog benda Pink Floyd uskoro stiže i u domaće bioskope. Naslov “Roger Waters the Wall” govori o ovom kompozitoru i tekstopiscu, koji je redizajnirao i podigao show “The Wall” na još viši nivo, kreiravši vrhunski događaj sa jedinstvenim doživljajem za publiku bez obzira odakle se gleda i stvarajući produkciju koja je prevazišla sve što je do tada viđeno na sceni.

1p pf 20915

“Roger Waters the Wall” zasnovan je na revolucionarnom albumu i može se predstaviti kao koncept film – umetnički šou koji zaslepljuje čula u kombinaciji sa intenzivnim ličnim putovanjem u kome se umetnik suočava sa gubitkom koji je doživeo prilikom rata.

2p pf 20915

Nakon filma, svi gledaoci imaju priliku da uživaju u specijalnom prilogu gde Roger Waters sa kolegom iz Pink Floyda, Nickom Masonom odgovara na pitanja obožavalaca iz celog sveta.
U filmu se pojavljuju i Dave Kilminster i Snowy White, a režiju potpisuju Waters i Sean Evans. Ovo ostvarenje počeće da se prikazuje u domaćim bioskopima od 29. septembra.

3p pf 20915

 

Poslednje vesti
Ne propustite