27.02.2016

Uspeh Models Inc. devojaka na vodećim nedeljama mode

One su mlade, lepe, uspešne, i modni uzori devojkama u celom svetu. Gigi Hadid, Kendal Jenner, Carom Delevingne, svojim stilom i harizmom vladaju ne samo svetskim modnim pistama, već i u svakodnevnom životu na ulicama svetskih metropola. U stopu ih prate fotografi, a devojčice iz celog sveta kopiraju njihov stil. Ovoj impozantnoj družini pridružila se i Antonina Petković. Srpkinja koju zastupa agencija Elite zauzela je mesto u samom vrhu nove generacije top modela.
Antonina je početkom 2016. postala nova Chloe devojka jer je po oceni modnih stručnjaka apsolutno oličenje pariskog chica, moderne soficticiranosti i posebne energije koju zaštitno lice ovog vodećeg brenda treba da poseduje.

Antonina Petković i Pauline Hoarau

Antonina Petković i Pauline Hoarau

Atraktivna brineta, koja je sa 15 godina otkrivena na Elite Model Look Srbija izboru, a sa 16 započela karijeru u Parizu, na aktuelnim nedeljama mode nosi modele najuticajnijih dizajnerskih kuća kao što su Dolce & Gabbana, Alta Moda čija je revija održana u čuvenoj Milanskoj Operi La Scala, Haute Couture za Elie Saab, Jean Paul Gaultier, Armani…
U stopu je prati još jedna devojka iz “Models Inc.” agencije. U pitanju je sedamnaestogodišnja Podgoričanka Irina Đuranović, koja je prošle godine predstavljala Crnu Goru na svetskom Elite Model Look izboru, kada se plasirala u top 10 svetskih finalistkinja.

Irina Đuranović sa koleginicama

Irina Đuranović sa koleginicama

Ona je ove sezone imala priliku da ponese najaktuelnije kreacije na revijama visoke mode među kojima su i one najprestižnijih kuća poput Chanela, Diora, Hermesa, Valentina, Dolce & Gabbane… Na nedavno završenoj Nedelji mode u Njujorku, Irina je nosila modele Vere Wang, Oscara de la Rente, Tommyja Hilfigera, Victorie Beckham, Boss-a, a bila je i među modelima koji su zatvorili njujorški Fashion Week tradicionalnom revijom najpoznatijeg američkog kreatora Calvina Kleina.

Irina Đuranović na reviji Victorije Beckham

Irina Đuranović na reviji Victorije Beckham

Matična agencija Antonine i Irine , “Models Inc. – Elite Model Look” koju vode top model Danijela Dimitrovska i Mirjana Udovičić počinje sa kastinzima za 2016. godinu! Kasting za nova lica i učesnike Elite Model Look 2016 izbora za Srbiju, za mladiće i devojke održaće se 5. marta 2016. godine u Beogradu, od 13 do 15h, u prostorijama agencije Models Inc., Majke Jevrosime 24 (www.modelsinc.rs).


 

 

Poslednje vesti
Ne propustite