05.03.2016

Uzbudljiva avantura u novoj Scotch&Soda kampanji

Za proleće/leto 2016. godine, nomadska ruta savremene modne sanjare vodi u potragu za Scotch&Soda Blauw Svetim gralom. Inspirisani korenima Burning Man festivala, šarenim slikama Salvation planina i Pop Art ere, ove sezone je sve u voćnoj zabavi i srećnim vibracijama. Kao i uvek, ovaj holandski luxury casual brend ih je pomešao sa daškom indigo voodoo-a.

1ss 5316

PART 1 – BLAUW NOMADS

12ss 5316

Priča počinje u korenu Burning Man festivala. Blauw nomade prate preko prerije kao i njihovu klasičnu denim odeću usput prilagođenu novim okolnostima. Boje su tretirane takozvanim pustinjskim efektima – izbledeli pink pastel, plave i zelene nijanse sa crno-belim ivicama.

10ss 5316

Rese se vraćaju u različitim tehnikama i stilovima. Pripadnica blauw plemena se odeva slojevima meke trikotaže i svilenkastih komada, velike lepršave siluete su potrebne za dane provedene pod jakim suncem.

3ss 5316

Sitnice pronađene u pesku su oživele u bakarnim metalnim detaljima, a umetnička dela u liniji majica. Stapanjem u stenoviti pejzaž, pranja su suva i krojevi iscepani posle dana provedenih u pesku, ali je pogled na modne okolnosti i dalje veseo i romantičan. Svetlo izbeljivanje je ključ linija “Blanco Love” i “Shashiko Dream”.

4ss 5316

PART 2 – VOODOO FRUIT

5ss 5316

Scotch&Soda “Sunshine kolekcionari” stižu u zemlju Voodoo voća. San ljubitelja denima je pretočen u uvrnutu mešavinu Tokija, Burning Mana i pariskog stila. Inspiracija dolazi iz psihodeličnih slika Salvation planine, dok ženske uticaje preuzmaju iz doba Pop Arta.

7ss 5316

Paletu čine boje sveže banane, maline, limuna i vudu zelene u sudaru sa raznim nijansama plave. Očekujte da pronađete voćne printove i boje u suptilnim prugama i ženskim detaljima. Ova sezona je super voćna: lišće banane i print višnje na pantalonama i topovima.

11ss 5316

Favoriti dizajnera? Lice Pop arta i banana smile printovi. Vezene, štampane, utkane i pomešane u različitim razmerama, tačke i tufne su šarene ili tonirane, čak se pretapaju u vesele voćke. Siluete i detalji stvaraju work-wear osećaj sa vrcavim i sportskim, pop art akcentima.

6ss 5316

Pranja odražavaju letnje pustinjsko sanjarenje. Savršeno letnje pranje “Voodoo Blauw” i ekstremno visoki/niski struk u “Hipnotic Bay” su favoriti. Tajne srećne poruke se pojavljuju na El Capitan “Sunshine Collectors”, signature komadu kolekcije.

9ss 5316

Kolekciju proleće/leto 2016. možete kupiti u prodavnici SCOTCH&SODA u Beogradu – Kralja Milana 3, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

2ss 5316

Poslednje vesti
Ne propustite