20.06.2016

Uzvraća udarac: Kendall Jenner kakvu niste znali

Instant slava koju su stekli vodeći top modeli poput Gigi i Belle Hadid ili Care Delevingne nije naišla na odobravanje njihovih starijih koleginica, a najžešće udarce trpi Kendall Jenner.
Podsetimo, početkom proleća Karolina Kurkova izjavila je da ove devojke nisu pravi modeli, a poslednjih dana na njih su se obrušile i Rebecca Romijn i Stephanie Seymour. One su ih nazvale “insta-devojkama”, aludirajući na to da poslove dobijaju samo zbog velikog broja pratilaca na Instagramu, te smatraju da im i nisu koleginice.
Kendall nije dugo čekala s odgovorom, pa je putem svoje aplikacije izjavila kako sve smatra cyberbullyingom.
– Ako se neko na mene obruši, ja ću odgovoriti. Niko Stephanie Seymour ne želi da preotme njenu titulu ili da bude poput nje. Ako ćemo iskreno, ona je meni uzor. A ona ima ćerku! I sigurna sam kako ne bi volela da neko javno ocrnjuje ili kritikuje njenu ćerku, ali je nas svejedno nazvala kuj*** današnjice – napisala je Jennerova.
Uz to, Kendall je naglasila kako ne podržava njen postupak, ali i da je ovo iskustvo još više učvrstilo u odluci da podržava mlade manekenke umesto da ih omalovažava.

Foto: Instagram/kendalljenner

Poslednje vesti
Ne propustite