10.10.2015

Vanvremenske torbe koje su rekle “ne” trendovima

Zaljubljenica u modu i lifestyle blogerka iz Slovenije, Živa Jeveršek pokrenula je brend Viva’s Project za izradu ženskih torbi koji je za kratko vreme postao veoma popularan daleko izvan granica njene zemlje. Sa vizijom da spoji klasične oblike i jednostavne moderne detalje nastali su veoma lepi i funkcionalni modeli kakve bi poželela svaka žena od stila.

1p v 101015

Tašne sa potpisom Viva’s Project-a nenametljivog su dizajna i ručne izrade od najkvalitetnije italijanske kože. Svaki komad proizveden je sa mnogo ljubavi, a namenjeni su ženama koje znaju šta hoće od svog života.

2p v 101015

Ime brenda nastalo je od italijanske reči “viva” koja kada se prevede ima isto značenje kao i ime autorke, a talentovana dizajnerka odlučila se za avanturu proizvodnje torbi kada je svatila da na tržištu ne može da pronađe komade kakvi joj odgovaraju, pa je prve modele izrađivala za sebe.

3pp v 101015

Minimalistički stil kojim odišu ovi komadi i najkvalitetnija izrada čini ih vanvremenskim, pa se zato proizvode i u četiri klasična modela. Najpre je nastala veoma aktuelna bucket torba, potom klasičan tote model koji je idealan za dnevne priliku kada nam je potrobno da od kuće ponesemo mnogo stvari. Za veče je rezervisan clutch, a u ponudi je i Crossbody model koji je definitivno hit ove jeseni.

6p v 101015

U skladu sa minimalističnik dizajnom, stvoren je i nenametljiv logo brenda. Tašne dolaze u basic i prirodnim tonovima kao što su crna, konjak, vanila ili tamnoplava tako da se lako mogu kombinovati uz sve outfite. Sve modele možete pogledati na zvaničnom sajtu Viva’s Project, a svakog kupca očekuje i dodatni poklon.

5p v 101015

4p v 101015

7p v 101015

8p v 101015

Foto: Facebook

Poslednje vesti
Ne propustite