02.12.2015

Veče sa cvećem: Sasvim drugačija zabava u Beogradu

Poznat kao grad dobre energije i neponovljivih noćnih izlazaka, Beograd dobija još jedan inovativni pristup celovečernjem provodu – “Veče sa cvećem”, čiji je autor Flower Company tim. Svako ko želi malo drugačiji izlazak, za sebe i dragu osobu, a da usput i nauči nešto novo ili istraži svoju kreativnost, sigurno će imati potrebu da bude deo nove ponude.

2vc 21215

Reč je o večernjem druženju i kursu aranžiranja cveća u Flower Company radnji u centru grada, na Dorćolu (Strahinjića bana 27). Uz vino, čaj i ukusne zalogaje, imaćete priliku da naučite osnove aranžiranja cveća, od čišćenja i održavanja, izbora cveća i boja, tehnike ređanja buketa i tehnike izrade aranžmana.

1vc 21215

Flower Company je, u poslednjih godinu dana, postao simbol Beograda za drugačiji pristup cveću – jednostavno, sa stilom, savremenog dizajna, prirodnog izgleda, upakovano sa najviše pažnje. Ono što ove bukete čini izuzetnim su sklad forme, harmonija tekstura, ravnoteža i pravilna skala boja, uz mnogo talenta, strasti i ljubavi. Jer, dizajn cveća nije danas samo buket, već i deo svake proslave, događaja. Cveće unosi svežinu i lepotu u prostor, a Flower Company cvetne instalacije ostavljaju bez daha i transformišu svaki prostor sa stilom, merom i jednostavnošću.

5vc 21215

Zato su za kratko vreme otišli jako daleko. U svemu se ruvode željom da svaki dan budu kreativniji nego juče, da svakom klijentu iznova ulepšaju trenutak i budu bolji, dok ih potreba da menjaju stvari i pravila najviše inspiriše. A to se, danas, najviše ceni. 
Mali Flower Company tim se obraduje svakoj novoj mušteriji, svakoj devojci koja želi najlepše venčanje, svakoj komapniji koja želi da ulepša svoj poslovni prostor, jer svoju ljubav prema cveću žele da podele sa svim klijentima. Danas u Flower Company možete naći i prateću opremu, od mirišljavih sveća, ručno izrađenih betonskih saksija i korpica, a slede još mnoge novine. Jedna od njih je i „Veče sa cvećem“ koja je nastala sa željom da svoju strast podele i sa Beogradom.

4vc 21215

Ukoliko ste zainteresovani, ne propustite priliku da organizujte vaš novi izlazak.
Cena po osobi iznosi 10.000 RSD
U cenu su uključeni osveženje, cveće i potrebni materijali, a što je najlepše, aranžmane na kraju nosite sa sobom.
Na zahtev se primaju i upiti za časove za male grupe (do 5 ljudi).

3vc 21215

Poslednje vesti
Ne propustite