23.03.2020

Vežbajte kod kuće s autorkom najefikasnijeg bikini programa

Znamo da mnogi od vas vreme u karantinu koriste za isprobavanje novih recepata što je odličan način da pokažete svoju kreativnost, ali bez fizičke aktivnosti, lako vam se može dogoditi da dočekate leto sa nekoliko kilograma viška. Mada je već izvesno da ćemo čitavo proleće provesti u izolaciji, to nije razlog da se ne pripremimo za sezonu bikinija. Ako ste se ikada pitali koji je najefikasniji način da svoje telo dovedete do savršenstva, odgovor nudi Australijanka Kayla Itsines. Nijedan lični trener nije ovladao umećem kreiranja jednostavnih i delotvornih treninga poput autorke Bikini Body Guide (BBG) programa. Zahvaljujući ovom jedinstvenom izumu, Kayla ima više od 12 miliona pratilaca na Instagramu.

IMG_4674 1b 23320

 

Svoj program vežbanja stvorila je nakon što je godinama osluškivala zahteve žena koje treniraju s njom, a većina njih imala je četiri osnovne želje: lepše butine, zategnut gluteus, definisane ruke i ravan stomak. U skladu s tim, svaka njena vežba stavlja akcenat na jedno od nabrojanih specifičnih područja, a trening traje 30 minuta. Sve treninge možete raditi kod kuće, jer se ne rade na spravama.
Među popularnim treninzima na njenom YouTube kanalu pronašli smo najjednostavniji koji se sastoji od 4 različitih vežbi. Svaka se izvodi po 7 minuta (broj ponavljanja prilagodite vašoj kondiciji), sledi odmor od 60 sekundi, a potom se prelazi na narednu vežbu.

Foto: @kayla_itsines

Poslednje vesti
Ne propustite